Továbbra is remekül teljesítenek labdarúgóink. A megyei II. osztály Északi csoportjában érdekelt futballistáink a 21. fordulóban Vönöckön, erősen tartalékos összeállításban is behúzták a három pontot és őrzik listavezető helyüket a tabellán. Több utánpótláscsapatunknál pedig kiszakadt a gólzsák a legutóbbi játéknapon.

Kellemetlen ellenfél otthonába látogatott felnőtt együttesünk, ráadásul több kulcsjátékosunkat is nélkülözni kellett, így nem a megszokott kezdőcsapatunk lépett pályára Vönöckön. A Kemenesalja együttese be is váltotta Szenczi Imre vezetőedzőnk várakozásait és egy védekezésre berendezkedett, szervezett ellenfél várt ránk. Az első játékrészben végig együttesünk dominált és a hazaiak térfelére rendezkedtek be a játékosok. Taktikus játékkal aztán sikerült feltörnünk a reteszt a játékrész hajrájára és Varga Csabi révén a vezetést is megszereztük. A második félidőben kitámadott a pontszerzés reményében a Kemenesalja, így nagyobb lehetőségünk nyílt kontratámadások vezetésére. Ezeket azonban elhibáztuk, ennek köszönhetően a vönöcki együttes vérszemet kapott és veszélyes pontrúgásokkal próbálta bevenni kapunkat. A ráadás pillanataiban pedig a kapufa is velünk volt, így nagy küzdelemben végül elhoztuk az értékes három pontot.

Szenczi Imre vezetőedző: - Egy védekezésre berendezkedett, szervezett ellenféllel találkoztunk. Szinte az egész félidőt az ellenfél térfelén töltöttük és az egy-két idejekorán elszórt labdán kívül többször is mögéjük tudtunk kerülni. Gólt viszont egy mélységi áttörés után szereztünk. Megérdemeltnek tűnt a félidei vezetésünk. A második félidő első harmada is rendben volt még. Ezt követően ahogy esett vissza a teljesítményünk, úgy hoztuk fel a hazaiakat. Életveszélyes pontrúgásaikkal komoly veszélyt jelentettek. A hosszabbításban pedig már csak a kapufa mentett meg minket attól, hogy pontokat veszítsünk! Saját magunknak köszönhetjük, hogy ennyire nehéz lett a vége, mert ilyen mélyre nem eshet vissza egy mérkőzésen belül az egyén és a csapat teljesítménye. Berta Attila jól látta el feladatát, Varga Csabi belső védőként is győztes gólt szerzett. Talán ez is mutatja, hogy miként képzeljük el ezt a játékot. Bódi Bence az eddigi legjobb teljesítményét hozta tavasszal, Perger Dani ismét megbízható volt. Maráczi Isti újra jó formában futballozott. Az első hármas az első félidőben rengeteg elmozgással, helycserével, jól játszott. A második félidőre viszont eltűntek! Ez pedig meghatározó volt a mérkőzés utolsó szakaszára. Biztos vagyok abban, hogy a jövő héten javítani fognak! A győzelemhez gratulálok a fiúknak!

Gratulálok Bodor Tibinek és csapatának, akik mindent megtettek a pontszerzésük érdekében. Sok sikert kívánunk nekik a jövőben!

Kemenesalja FC - Zanati KSE-Haladás VSE 0-1 (0-1)

ZKSE-HVSE: Szentgyörgyvári Tibor - Németh Ede, Berta Attila, Varga Csaba, Maráczi István – Bódi Bence, Perger Dániel, Szőts Máté, (Neczpál Gábor 63') – Nemes Dávid, (Edelényi Bálint 63'), Szenczi Bence, Németh Gábor, (Machinek Barnabás 79').

Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerző: Varga Csaba (39')

 

A legutóbbi fordulóban is jól szerepeltek utánpótláscsapataink, hiszen minden pályán született Haladás-gól, ráadásul az U14-es és U16-os korosztályú együttesünk tíznél többször talál be aktuális ellenfelük kapujába. U12-es csapatunk pedig az U14-es Körmendi csoportban kilenc gólt szerzett.

 

U19
U19

U19:

Sárvár FC - Szombathelyi Haladás VSE 1-3 (1-1)

Gólszerző: Fördős Adrián László, Kenesei Soma, Farkas Gábor.

U17:

Sárvár FC - Szombathelyi Haladás VSE 4-2 (3-0)

Gólszerzők: Simon Levente, Bárdossy Bence (öngól)

U16:

Vép VSE - Szombathelyi Haladás VSE 0-11 (0-5)

Gólszerzők: Horváth Csongor Péter 3, Simon Levente 2, Fekete Kornél 2, Cser Rudolf 2, Tóth Dominik, Molnár Tamás

U15:

Szombathelyi Haladás VSE - Sárvár FC 1-2 (0-0)

Gólszerző: Varga Iván

 

U14

U14

U14:

Szombathelyi Haladás VSE - Ménfőcsanak ESK 15-1 (4-1)

Gólszerzők: Horváth Marcell 4, Hári Kevin Péter 2, Zancsics Dávid 2, Pál Levente 2, Macoun Bence József, Tóth-Szatmári Zétény,

Somfalvi Barna, Horváth Dániel, Simon Mátyás, Németh Nándor.

U14:

Szombathelyi Haladás VSE 'A' - Király SE 3-2 (1-1)

Gólszerzők: Hári Kevin Péter 2, Tóth-Szatmári Zétény

 U12U12

U12:

U14 Megyei, Körmendi-csoport

Szarvaskend - Szombathelyi Haladás VSE 'A'  1-9 (0-6)

Gólszerzők: Andor Áron 4, Kránitz Balázs 2, Somfalvi Barna, Angler Jákob Ruben, Molnár Vendel