Erős mezőnyből került ki 2. helyezettként a HVSE U-10-es csapata. A Székesfehérváron megrendezett tornán neves klubok játékosai küzdöttek meg egymással.

Csapat: U10– HVSE 2008

Időpont: 2018. február 17.

Helyszín: Székesfehérvár, Wollek Tibor emléktorna

Haladás VSE: Halmosi Roland, Hári Kevin, Németh Bence, Söptei Bálint, Spanyó Álmos, Tancsics Dániel, Tasnádi Áron, Tóth Erik, Tóth Kornél

Eredmények:

HVSE : Videoton II. 4:1 (gólszerzők: Söptei, Hári, Tancsics, Tóth K.)

HVSE : ETO FC Győr 2:2 (gólszerzők: Söptei, Halmosi)

HVSE : Lurkó UFC 1:0 (gólszerző: Söptei)

HVSE : BP. Honvéd 5:0 (gólszerzők: Söptei, Hári, Spanyó, Halmosi, Tóth E.)

HVSE : Videoton I. 4:4 (gólszerzők: Söptei(2), Tóth E.(2)

HVSE : UTE 0:0

HVSE : MTK 2:3 (gólszerzők: Hári, Halmosi)

A torna végeredménye:

1. MTK - 21 pont

2. Haladás VSE - 12 pont

3. BP. Honvéd - 12 pont

4. Lurkó UFC - 12 pont

5. ETO FC Győr – 10 pont

6. Videoton I. – 10 pont

7. Újpesti TE – 4 pont

8. Videoton II. – 0 pont

Tebeli György, edző értékelése:

Székesfehérváron szerepeltünk, ahol nyolc csapat vett részt a tornán. Körmérkőzések voltak, 15 perces játékidővel. Műfüves pályán zajlottak a meccsek, Magyarország neves klubjainak U10-es gárdái mérkőztek meg egymással. Három csapat kilógott a mezőnyből. Az MTK gárdája kimagaslott, 100%-os teljesítménnyel nyerte meg a tornát. Az Újpest és a Videoton II. csapata a vártnál gyengébben játszott. A többi öt csapat közel azonos pontszámot gyűjtött, hol a szerencse, hol egy utolsó másodperces gól döntött a helyezések végkimenetelében. Mi azonos pontszámmal végeztünk a harmadik és a negyedik helyezett csapattal, de mivel mind a két ellenfelünket legyőztük, így az egymás elleni eredmények miatt mi lettünk a másodikak. A három döntetlenünk sok, mert a játékerőt figyelembe véve hoznunk kellett volna ezeket a meccseket, de a játék képe alapján nem érdemeltünk győzelmet ezeken az összecsapásokon. Az utolsó meccsünket a már első MTK ellen játszottuk. 2:0-ra vezettünk, innen tudta megfordítani a fővárosi együttes. A csapat hullámzó teljesítményt nyújtott, voltak jobb és voltak rosszabb mérkőzéseink. A játékosokra is ez volt jellemző. Kiemelni nem szeretnék senkit. Gratulálok a fiúknak a második helyezéshez, az MTK mai játéka miatt a maximumot hoztuk ki a tornából!