Remek játékkal szerezte meg a második helyet U-10-es csapatunk a Haladás VSE Labdarúgó Szakosztálya által szervezett Tebeli György Nemzetközi Emléktornán. Sok néző, jó mérkőzések, fantasztikus gólok jellemezték a Haladás Sportkomplexumban megrendezésre került nemzetközi tornát. Dr. Hende Csaba az országgyűlés alelnöke, az esemény fővédnöke nyitotta meg a rendezvényt. Az egész napos tornán mindenki, mind a résztvevő csapatok és a kilátogató szurkolók is remekül érezték magukat.

 

Csapat: U10– HVSE 2008

Időpont: 2018. január 28.

Helyszín: Szombathely, Haladás Sportkomplexum – Tebeli György emléktorna

Haladás VSE: Halmosi Roland, Hári Kevin, Németh Bence, Németh Nándor, Söptei Bálint, Spanyó Álmos, Tasnádi Áron, Tóth Erik, Tóth Kornél

 

Eredmények:

Csoportmeccsek:

HVSE : SC Sopron 6:2 (Söptei(3), Hári, Halmosi, Tóth E.)

HVSE : JAZ GU Süd 3:0 (Söptei, Spanyó, Németh N.)

HVSE : Videoton FC 8:1 (Tóth E.(3), Söptei(2), Halmosi, Németh N., öngól)

HVSE : Slovan Bratislava 7:0 (Söptei(3), Hári(2), Tóth E., Spanyó)

HVSE : Fussballschule RAFFL 3:0 (Hári, Németh N., Halmosi)

 

Elődöntő:  HVSE : Győri ETO 2:1 (Söptei, Hári)

Döntő:       HVSE : Lurkó UFC 1:2 (Hári)

 

Különdíjasok:

A torna gólkirálya: Söptei Bálint, 10 góllal (Haladás VSE)

 

A torna legjobb játékosa: Palkó Áron (Lurkó UFC)

A torna legjobb kapusa: Németh Bence (Haladás VSE)

 

A legjobb hazai játékos: Tóth Kornél (Haladás VSE)

 

A torna végeredménye:

1. Lurkó UFC

2. Haladás VSE

3. Győri ETO

4. Slovan Bratislava (SVK)

5. STURM Graz (AUT)

6. Fussballschule RAFFL (AUT)

7. Ferencvárosi TC

8. Videoton FC

9. Oberpullendorf (AUT)

10. SC Sopron

11. Zalaegerszegi TE

12. JAZ GU Süd (AUT)

 

Tebeli György edző beszámolója:

"12 csapatos nemzetközi tornán szerepeltünk az új Haladás Sportkomplexumban. Remek szervezés, neves csapatok és sok néző volt. Csapatom az öt csoportmeccsen nagyszerűen játszott. 100%-os teljesítménnyel, 27:3-as gólkülönbséggel végzett az első helyen. Az elődöntőben egy szoros meccset játszottunk az ETO-val. Végig mi irányítottunk, egy percig sem éreztem a veszélyét, hogy ne mi kerüljünk be a döntőbe, az egy gólos győzelmünk ellenére. A döntőt a másik szombathelyi csapattal – Lurkó UFC – játszottuk. El kell ismerni, hogy ezen a mérkőzésen jobban játszott az ellenfelünk, megérdemeltem nyerték meg a tornát. A gyerekek kitették a szívüket a pályára, igazi csapatként működtek együtt. Az, hogy nem sikerült megnyerni a döntőt, erőt kell, hogy adjon a folytatáshoz. Nem csüggedni kell, hanem emelt fejjel el kell viselni a vereséget, és tovább dolgozni még keményebben, hogy legközelebb a mi nyakunkba kerüljön az aranyérem. Büszke vagyok a csapatomra, de nem csak a mai napon szereplő játékosaimra, hanem az egész U10-es keretemre, mind a 21 focistapalántára. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen CSAPATOM van!

Végezetül a családom nevében szeretném megköszönni a Haladás VSE Labdarúgó Utánpótlás vezetőinek, hogy évről-évre megemlékeznek Édesapám emléke előtt! Hajrá Hali!"