U11 Labdarúgás - Oberpullendorfi teremtornán szereztünk második helyet a Szenczi Imre vezette U11-es csapatunkkal.

Haladás VSE keret:

Bíró D. - Fekete I. Macoun B. - Kelemen M. - Györe N. Horváth D. / Abért B. Simon M. Iszak B. László L. Novák B. 

Csoportmérkőzések:

Oberwart - Haladás VSE 4:4

Gól.: Abért B. (3) Horváth D.

Haladás VSE: Bíró D. - Fekete I. Macoun B. - Kelemen M. - Györe N. Horváth D. / Abért B. Simon M. Iszak B. László L. Novák B. 

Oberpullendorf - Haladás VSE 0:3

Góll.: Simon M. Györe N. Kelemen M.

Haladás VSE: Bíró D. - Fekete I. Macoun B. - Abért B. Kelemen M. - Györe N. / Horváth D. Simon M. Iszak B. László L. Novák B. Simon S.

FFZ Waldquelle J. - Haladás VSE 2:7

Gól.: Györe N. (2) Abért B. (2) Horváth D. Simon M. Novák B.

Haladás VSE: Bíró D. - Fekete I. Macoun B. - Kelemen M. - Györe N. Abért B. / Horváth D. Simon M. Iszak B. László L. Novák B. Simon S.

Döntő:

Neusidl - Haladás VSE 1:0

Gól: Kelemen M.

Haladás VSE: Bíró D. - Fekete I. Macoun B. - Abért B. Kelemen M. - Györe N. / Horváth D. Novák B.

Szenczi Imre:

A mai napon Oberpullendorfban vettünk részt egy U12 korosztályos, 8 csapatos  tornán az U11-s csapatunkkal! A B csoportba kaptunk besorolást, ahol az első mérkőzésen az Obervarttal 4:4-es döntetlent játszottunk. Ez után a hazai csapattal egy olyan mérkőzést játszottunk, ami az eddig együtt töltött időszak legjobb teljesítményét hozta. Olyan futballt produkáltak a gyerekek, ami minden igényt kielégített. Az ellenfélnél szinte nem is volt labda. Ez pedig egy teremfutballban óriási teljesítmény. Ráadásul nem egy gyenge képességű ellenféllel szemben. Ez a játék sok bizakodásra adhat okot a jövőben. A 3:0 teljesen megérdemelt volt. Következett az utolsó csoportmérkőzés amin 7 gólt lőttünk és csak kettőt kaptunk. Magabiztos csoport győzelem után készülhettünk a döntőre. Itt a mérkőzés elején ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek, amit az utolsó pillanatban egalizáltunk. De ezt csak mi gondoltuk így mert a gólba szálló labda alatt megszólalt a mérkőzés végét jelző duda. "Természetesen" érvénytelenítették a találatot. Így a második helyen végeztünk. Ez a torna volt az, hogy még ilyen véleményes szabályalkotás és döntés mellett is, nem az eredmény volt a legfontosabb! Sokkal inkább az, hogy a mai teljesítmény már közelített az általam elvárthoz. A rossz beidegződéseket tovább kell ritkítanunk, míg a játszani kívánt futballunk stílusjellemzőit tovább erősíteni. Ez a nap nagyon pozitív volt a jövőre nézve!

 

Gratulálok srácok! Szenzációs egyéni teljesítmények egy parádés csapatteljesítményt eredményeztek!!