Megyei I. osztályú futballcsapatunk az utolsó őszi játéknapon a Jánosházát múlta felül 8–0-ra a Haladás Sportkomplexumban. A találkozón Pap Márton egymaga ötször talált be, mellette Sály Péter, Szenczi Bence és Simon Levente is bevette a vendégek kapuját. Szenczi Imre tanítványainak mérlege a bajnokság első félidejében zsinórban tizennégy győzelem, egy döntetlen, lenyűgöző menetelésüknek köszönhetően a tabella éléről várhatják a tavaszi folytatást. U19-eseink is magabiztosan, 6–0-ra nyertek a jánosházai együttes ellen, Németh Marcell négy gólt szerzett, valamint Fekete Kornél és Kiss Zoltán is beköszönt. Márkus Gábor vezette korosztályos gárdánk jelenleg a negyedik helyet foglalja el a táblán, mindössze két pont választja el őket a listavezetőtől.

Felnőtt labdarúgóink az utolsó őszi fordulóban a Jánosháza együttesét fogadták a Haladás Sportkomplexumban.

„Hasonlóan jól kezdtünk, mint múlt héten, ennek köszönhetően az első negyedórában eldőlt a mérkőzés. A következő harminc percben viszont sok minden nem tetszett. Nem volt megfelelő a visszatámadásunk minősége, nem volt kellően agresszív a letámadásunk, a támadásszövésünk pedig lassúvá, totyogósás és unalmassá tette a játék képét. Két ütemmel később adtak támogatójátékot a játékosok, ezért rengeteg volt a visszapasszolt labda. Feleslegesen járattuk „U” alakban a labdát, mert senki nem vállalkozott bátrabban az előre játékra. Szünetben átbeszéltük, hogy ez így nézhetetlen, ha nem változtatunk. Változtattak! A második félidőben szinte mindegyik támadásunk eljutott a befejezésig. Az, hogy nyolc lett "csak" közte, a gyengébb helyzetkihasználásunknak köszönhető, de ennek ellenére is magabiztosan húztuk be az utolsó kötelezőt is, így egy szenzációs őszt produkálva a tabella éléről folytathatjuk jövőre. Gratulálok a srácoknak a mai és egyben az egész idényben nyújtott játékukhoz és eredményességükhöz!” – értékelt a mérkőzést követően Szenczi Imre

A téli szünetet követően február 25-én folytatjuk a bajnokságot, azt a CVSE-Vulkánfürdőt fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban, akik ellen az egyetlen döntetlent játszottuk az őszi szezonban.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 15. FORDULÓ

2022. november 19., szombat 16:00 – Haladás Sporttelep, Kondics úti pálya

Haladás VSE-Zanati SE – Jánosháza VSE 8-0 (3-0)

Haladás VSE-Zanati SE: Horváth Bendegúz (Molnár Tamás 66’) – Buzás László, Szőts Máté, Varga Csaba, Kovács Bálint, Pap Márton, Ferencz Zoltán (Simon Levente 46’), Szenczi Bence, Tóth Márton (Pataki Botond 66’), Péter Ábrahám (Zugonics Máté 59’), Sály Péter (Németh Gábor 66’)

Vezetőedző: Szenczi Imre

Jánosháza VSE: Pethő Martin – Péter Márk, Szép Dániel, Vágusz Arnold, Piri Balázs, Kiss Ádám, Büki Martin, Szabó Tibor, Péter Dávid, Benkő Bence, Balázsi Krisztián, Dikovecz Áron, Bodor Tibor, Hajba Domonkos

Vezetőedző: Szücs Dávid

Gólszerzők: Sály Péter (3’), Pap Márton 5 (12’, 35’, 65’, 82’, 88’), Szenczi Bence (51’), Simon Levente (58’),

 

U19-es csapatunk egy gólos vereséget szenvedett a körmendi korosztályos együttestől.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 15. FORDULÓ

2022. november 19., szombat 14:00 – Haladás Sporttelep, Kondics úti pálya

Haladás VSE-Zanati SE – Jánosháza VSE 6-0 (4-0)

Haladás VSE-Zanati SE: Pereznyák Ádám – Cser Rudolf (Éder Bence 46’), Kiss Zoltán, Varga Martin (Nagy Dávid 54’), Malomsoki Milán, Németh Marcell, Markó Csanád, Sátori András, Takács Dániel, Fekete Kornél, Böndicz Máté (Kiss Patrik 54’)

Vezetőedző: Márkus Gábor

Gólszerzőink: Fekete Kornél (3’), Németh Marcell 4 (18’, 23’, 32’, 74’), Kiss Zoltán (50’)

Fotó: Kápolnási Péter