Felnőtt labdarúgócsapatunk a veretlenül éllovas Király SE otthonában aratott 2–0-s győzelmet, zsinórban tizedik sikerünkkel ismét a tabella első helyét foglaljuk el. Kapusunk, Horváth Bendegúz bravúros védésének is köszönhetően 0–0-val mentünk pihenőre, majd a második játékrészben Ferencz Zoltán találatával szereztük meg a vezetést, végül pedig Szenczi Bence góljával döntöttük el a három pont sorsát. U19-eseink hazai pályán a Répcelak korosztályos együttesét múlták felül 9–0-ra, Márkus Gábor tanítványai szintén az élen állnak a bajnokságban.

Megyei I. osztályú futballistáinkra igazi derbi várt a bajnokság 10. fordulójában, a 2 ponttal előttünk álló éllovas Király SE vendégeként.

„Az első félidőben két kapufánk és egy tiszta ziccerünk is volt, emellett a hazaiaknak is megvoltak a lehetőségeik, az egyiknél Horváth Bendegúz nagy mentése is kellett, hogy ne kerüljünk hátrányba. Mindkét csapat megszerezhette volna a vezetést ebben a játékrészben, így a félidei eredmény igazságosnak mondható. A szünet után rúgtunk két gólt, és még egy százas helyzetünk is adódott, riválisunk kevesebb veszélyes próbálkozása volt, így megérdemeltnek mondanám a győzelmünket. Rangadó volt a javából, nagy volt a feszültség, voltak helyzetek - főleg az első 45 percben - és gólok, amelyeket szerencsére ma mi szereztünk. Kicsit a rövid játékot hiányoltam, amivel még színvonalasabb lehetett volna a mérkőzés, de az ellenfél játéka miatt kis mértékben a mi stílusunkon is módosítanunk kellett. A megszokottnál több volt nálunk is a hosszú játék, és a védekezésünket is mélyebben kellett meghúzni, hogy minél kisebb terület maradjon mögöttünk. Az első félidőben voltak ebben hibák, melyeket a másodikban már kevesebbszer követtünk el. Úgy érzem, aki kijött a párharcra, nem csalódott, ezen a szinten egy egész jó kis mérkőzést láthatott. Rengeteg forduló van még hátra a bajnokságból, fő célkitűzésünk semmit sem változik, de ha már így alakult, az első két hely egyikét mindenképpen szeretnénk megszerezni. Mindenki beletette a magáét a közösbe, és többen kimagasló egyéni teljesítménnyel is hozzájárultak a csapat sikeréhez. Gratulálok a csapatnak, nagyon büszkék vagyunk rájuk!” – értékelt a mérkőzést követően Szenczi Imre

A következő játéknapon, október 22-én, szombaton 16 órakor a középmezőnyben helyet foglaló Szentgotthárd együttese otthonában lépünk pályára.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 10. FORDULÓ

2022. október 15., szombat 15:00 – Király Sportlétesítmény

Király SE – Haladás VSE-Zanati SE 2-0 (0-0)

Király SE: Király Mátyás – Kudron Dániel (Velekei Bence 72’), Reseterits Bálint, Németh Gergő, Kiss Krisztián, Rózsás Dominik, Horváth András, Halmosi Péter, Csákvári Zsolt (Verasztó Barnabás 84’), Vigh Patrik, Schimmer Szabolcs, Horváth Alex, Takács Dominik, Kalmár Gábor, Czingráber Kevin, Tamás Bálint

Vezetőedző: Hegyi László

Haladás VSE-Zanati SE: Horváth Bendegúz – Buzás László, Kovács Bálint, Szenczi Bence (Simon Levente 83’), Németh Gábor (Sály Péter 46’), Tóth Márton, Péter Ábrahám, Szőts Máté, Varga Csaba, Tóth Bence, Ferencz Zoltán (Kiss Zoltán 89’), Zugonics Máté, Molnár Tamás

Vezetőedző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Ferencz Zoltán (59’), Szenczi Bence (76’)

Sárga lap: Horváth András (21’), Rózsás Dominik (61’)

U19-es csapatunk a 8. forduló mérkőzését pótolták, a Répcelakot 9–0-ra múlták felül a Kondics úti pályán.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 8. FORDULÓ

202.. október 12., szerda 16:00 – Haladás Sporttelep, Kondics úti pálya

Haladás VSE-Zanati SE – Répcelaki SE 9-0 (5-0)

Haladás VSE-Zanati SE: Kovács Lőrinc – Vígh Botond, Kiss Zoltán, Fábián Zénó, Radványi Gergő (Böndicz Máté 46’), Varga Iván (Pereznyák Ádám 59’), Büki Milán (Varga Martin 46’), Takács Dániel, Baán Máté, Horváth Márk (Hosszu András 46’), Kismarosi Gergő (Markó Csanád 46’)

Vezetőedző: Márkus Gábor

Gólszerzőink: Radványi Gergő 2 (5’, 36’), Takács Dániel 2 (18’, 79’), Varga Iván 2 (29’, 38’), Hosszu András (54’), Varga Martin (59’), Kiss Zoltán (74’)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top