Megyei I. osztályú labdarúgóink megkezdték a felkészülést a 2022/2023-as szezonra. Öt mérkőzéssel hangolnak a bajnoki rajtra, összeszokott keretünkhöz pedig öten csatlakoztak.

Felnőtt futballistáinknak július 11-én vezényelte első edzését Szenczi Imre vezetőedzőnk, velük együtt U19-eseink is elkezdték a felkészülést Petrovics Balázs irányításával.

Felnőtt keretünket erősíti a következő idénytől: Pataki Botond, Kovács Bálint, Horváth Bendegúz, Sály Péter és Tóth Márton.

„A felnőtt csapat létrehozása, illetve a fuzionálás a Zanattal eddig sikeres projektnek bizonyult. Az idei bajnokságban is a stabilitás lesz a célunk, valamint fiatal játékosaink beépítése. A keret magja egyben maradt, és az újak számára sem ismeretlen a stáb, az egyesület. Úgy gondolom, a bajnokságban eredményes és szép futballt fogunk tudni játszani. Nincs elvárás a helyezést illetően, természetesen kiesési gondjaink nem lehetnek, a mezőny ismeretében a tabella első felében kell szerepelnünk. A játékosok egyéni fejlődése is adott, mindenkinél saját magán múlik, hogy mit hoz ki magából, és milyen szintig tud eljutni. Körülményeink megfelelőek, hátterünk stabil, várjuk a bajnokság kezdetét” – mondta Somfalvi Csaba szakosztályvezető

„Július 11-én, hétfőn a két legidősebb korosztályunkkal megkezdtük a felkészülést az előttünk álló idényre. Heti négy edzéssel készülünk, és már az első hétvégén lejátsszuk első edzőmeccsünket Kapuváron. A folytatásban pedig szerda-szombat ritmusban jönnek a felkészülési találkozók egészen a bajnoki rajtig. Vannak távozók, és hiányzóink is, de természetesen érkezőink is. Távozott tőlünk Luisser Márk, Nagy Bence és Németh Ede, valamint befejezte pályafutását Perger Dániel. Utóbbi két játékos az indulásnál is velünk volt, nélkülük nem sikerülhetett volna az osztályváltás. Köszönjük nekik a segítséget, és sikeres pályát kívánunk nekik az életben! Sajnos Iván Gergőre műtét vár, de jó esetben az ősz elejére már újra közöttünk lehet, nagyon várjuk vissza! Egyéves kihagyás után viszont Bódi Bence lassan elkezdheti majd a csapattal az edzéseket, és remélhetőleg Ferencz Zoltán sérülése is már a múlté, így teljes értékű munkát végezhet. Új játékosainkban közös nevező, hogy ambiciózusak és fiatalok.  Egyik alapelvünk, hogy 25 évesnél idősebb játékost nem igazolunk, és fontos, hogy mindenkinek legyen jövőképe és célja a futballban. Visszatért a nagypályára Horváth Bendegúz, aki a futsalszakágunkból érkezett. Bendegúz az utánpótlásunkban pallérozódott, így jól ismerjük egymást. Kovács Bálint meghatározó játékosa volt az előző szezon Megyei I. osztályú bajnokának, a Sárvár gárdájától jött hozzánk, és a védelmünk stabilizálásában szánok neki komoly szerepet. Tóth Márton szintén Haladás VSE nevelés, de megfordult az Illés Akadémián is, a harmadosztályba frissen feljutó Pénzügyőrtől igazolt hozzánk. Sály Péter, aki az akadémián is volt játékosom, Körmendről teszi át székhelyét hozzánk, és támadósorunkat erősítésében jelenthet segítséget. Örülök, hogy újra együtt dolgozhatunk! Végül, de nem utolsósorban: Pataki Botond Szepetnekről, a Zala megyei I. osztályból igazolt hozzánk. Botond 21 éves, és Szombathelyen folytatja felsőoktatási tanulmányait. Ráadásul ezzel még nem biztos, hogy végleges a keretünk összetétele, hiszen folyamatosan érdeklődnek játékosok. Boldog vagyok, hogy az elmúlt két év munkája, és a kiváló infrastruktúránk miatt olyan csapat vagyunk, amely felkelti az érdeklődését számos tehetséges, fiatal futballistának. A "kiöregedő" ifieink mellett pedig a már tavalyi szezonban bemutatkozó fiatal játékosaink is a kerethez tartoznak, így elmondhatjuk, hogy mind létszámban, mind minőségben is megerősödtünk. Persze, ez majd a bajnokságban fog kiderülni, ahol továbbra is a legfőbb célunk, hogy élvezzük azt, amit csinálunk, érezzük jól magunkat a pályán. Szeretnénk élvezetes játékkal kiszolgálni azokat a szurkolókat, akik megtisztelnek minket a mérkőzéseinken. Emellett fontos szempont még az is, hogy játékosaink egyéni fejlődése biztosított legyen, csapatként pedig minden mérkőzésen a győzelem legyen a célunk. Személy szerint egy dobogós helyezéssel kiegyeznék! Az, hogy melyik foka, az az ellenfeleinken is múlik” – összegzett Szenczi Imre vezetőedző

Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk felkészülési mérkőzései:

07.16., szombat 17:00 KAPUVÁRI SE – Haladás VSE - Zanati SE

07.20., szerda 18:00 Haladás VSE - Zanati SE – TIAC VSE

07.23., szombat Haladás VSE - Zanati SE – ZALASZENTGRÓTI VFC

07.27., szerda 18:00 LIPÓT PÉKSÉG – Haladás VSE - Zanati SE

07.30., szombat 10:00 Haladás VSE - Zanati SE – SZA-BI QUALIT MÉNFŐCSANAK

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top