Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk nagy csatában szenvedett 2-3-as vereséget a pontvadászat 14. játéknapján. Péter Ábrahám góljával ugyan vezettünk, a hazaiak fordítása után pedig Szakály Benjámin révén egalizáltunk, a harmadik bekapott találatra azonban már nem tudtunk válaszolni.

Az őszi idény utolsó előtti fordulójában Rábapatyra látogatott együttesünk. A mieink továbbra is nagyon nehéz helyzetben voltak, a betegséghullám hetek óta írja felül Szenczi Imre lehetőségeit a keretet illetően. Ennek ellenére is remekül kezdtük az összecsapást, a 11. percben Péter Ábrahám góljával megszereztük a vezetést (0-1), majd a következő találatunkat sajnos érvénytelenítette a játékvezető, és egy ziccert is hibáztunk. A 27. percben egy kétperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy egyenlíteni, majd 2-1-re vezetni tudjon ellenfelünk, de nem sokkal később Szakály Benjamin révén ismét döntetlen volt az állás (2-2), végül ezzel az eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrész meglehetősen hektikus, hullámzó játékot hozott. A küzdőszellemmel, hozzáállással ezúttal sem volt gond, de kevés igazán komoly helyzetet tudtunk kialakítani, többször pedig szervezetlenek is voltunk. A 73. percben aztán pontrúgáshoz jutott riválisunk, melyet nem sikerült kivédekeznünk és újra lépéselőnybe került a Rábapaty (3-2). Erre már nem volt válaszunk a lefújásig, így pont nélkül ért véget számunkra a párharc.

November 20-án, szombaton az a Szentgotthárd gárdája érkezik Szombathelyre az őszi szezon utolsó fordulójában, amely legutóbb 3-2-re legyőzte a címvédő Sárvár együttesét.

Szenczi Imre, vezetőedző: „Hetek óta kényszerű személycseréket kell végrehajtanunk a keret összeállításában, egy játékos felépül, kettő kiesik. Emiatt képtelenek vagyunk visszatalálni a saját játékunkhoz. Az nagyon jó, ha látványos játékkal tudunk mérkőzéseket nyerni, de meg kell tanulnunk gyengébb teljesítmény mellett is pontokat szerezni, még az ilyen nehéz helyzetekben is, amely most sújtja a csapatot. Valahogyan megpróbáljuk összeszedni magunkat az utolsó őszi fordulóra, hogy kozmetikázni tudjuk az elmúlt hetek eredményeit, illetve eredménytelenségét”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 14. FORDULÓ

RÁBAPATYI KSK – HALADÁS VSE-ZANATI SE 3-2 (2-2)

HALADÁS VSE-ZANATI SE: Luisser Márk - Buzás László, Baumgartner Bálint, Varga Csaba, Perger Dániel (Nagy Bence 82') – Szakály Benjámin (Németh Gábor 74') Szőts Máté, Péter Ábrahám - Iván Gergő, Szenczi Bence, Ferencz Zoltán

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Piros Dominik (27’), Csonka Dániel (28’), Horváth Kevin (73’), ill., Péter Ábrahám (11’), Szakály Benjámin (34’)

U19-es együttesünk magabiztos játékkal aratott fölényes győzelmet Rábapatyon.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 14. FORDULÓ

RÁBAPATYI KSK – HALADÁS VSE-ZANATI SE 0-8 (0-2)

Gólszerzők: Páter Róbert 2 (22’, 55’), Baán Máté (33’), Kiss Patrik (60’), Malomsoki Milán 2 (70’, 90’), Fekete Kornél (78’), Molnár Tamás (87’)