Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk hazai pályán győzte le 3-0-ra a Répcelak együttesét a bajnokság 10. fordulójában. Szenczi Bence duplázott, Szőts Máté találatával pedig magabiztos győzelemmel zárult az összecsapás.

Nem ígérkezett könnyű feladatnak felnőtt labdarúgóink számára a bajnokság 10. fordulója. A tavalyi bronzérmes Vépet legyőző, a címvédő Sárvár ellen pontot szerző Répcelak érkezett Szombathelyre. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, remek és igazi szemet gyönyörködtető futballal szolgálták ki a fiúk a több mint 100 szurkolót a Kondics-pályán. Sok helyzetet dolgoztunk ki, a játék minden elemében ellenfelünk fölé tudtunk nőni, a fölény pedig Szenczi Bence révén érett góllá a 23. percben (1-0). Ezt követően is lendületben maradtunk, nem egészen tíz minutummal később újra beköszönt támadónk, ezzel pedig 2-0 volt az állás, amely a szünetig már nem is változott. A fordulás után némileg visszavettünk az iramból, de ennek ellenére is megvoltak a lehetőségeink, mentünk előre a mérkőzés lezárását jelentő találatért. A 85. percben aztán Szőts Máté talált be a répcelaki kapuba, ezzel le is zártuk a párharc sorsát, sorozatban negyedik sikerünknek örülhettünk a lefújás után. Jövő héten idegenbeli mérkőzés vár együttesünkre, a Lukácsháza otthonába látogatunk vasárnap 14 óra 30 perckor.

Szenczi Imre, vezetőedző: „Sikerült betartanunk a szezon előtt tett ígéretünket: ismét látványos és élvezhető mérkőzést játszottunk, ráadásul zsinórban negyedszer tudtunk győzni. A továbbiakban is arra fogunk törekedni, hogy nem a kudarc elkerülésére, hanem a siker elérésére fogunk fókuszálni, jó úton haladunk! Az egész csapatnak gratulálok, mindenki hozzátette a kimagasló egyéni teljesítményét a mai sikerhez”

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY 10. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – RÉPCELAKI SE-SPORT 36 3-0 (2-0)

Haladás VSE-Zanati SE: Luisser Márk – Buzás László (Machinek Barnabás 88') Nagy Bence, Varga Csaba, Péter Ábrahám (Maráczi István 88') - Perger Dániel (Baumgartner Bálint 88') Szőts Máté (Szakály Benjámin 86') Ferencz Zoltán – Iván Gergő, Szenczi Bence, Pap Márton

Edző: Szenczi Imre

 

Répcelaki SE-Sport 36: Tóth Jenő – Palkó Bálint, Tóth Dominok, Alex De Paula, Antal Gellért, Verasztó Barnabás, Ódor Gergő, Sipos Bence, Horváth Tamás, Rácz Milán, Havasi József

Edző: Balassa Péter

Gólszerzők: Szenczi Bence 2 (23’, 32’), Szőts Máté (85’)

 

U19-es, ifjúsági csapatunk számára is jól alakult a forduló, 1-0-s győzelmükkel szintén begyűjtötték a három pontot.

VAS MEGYEI I. OSZTÁLY U-19 10. FORDULÓ

HALADÁS VSE-ZANATI SE – RÉPCELAKI SE-SPORT 36 1-0 (0-0)

Gólszerző: Radványi Gergő (70’)