Heti két mérkőzéssel tarkított felkészülési időszakon vannak túl Megyei I. osztályú labdarúgóink. Majd következett a szezon első téttel bíró párharca, ahol 14–0-ra győzték le a Nemeskoltát, és jutottak tovább a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 2. fordulójába. A találkozón új igazolásunk, Sály Péter egymaga 5 találatot szerzett, Németh Gábor mesterhármasa mellett pedig még négy játékosunk is eredményes volt.

Megyei I. osztályú labdarúgóink megkezdték a felkészülést a 2022/2023-as szezonra. Öt mérkőzéssel hangolnak a bajnoki rajtra, összeszokott keretünkhöz pedig öten csatlakoztak.

Öt korosztályunk lépett pályára az elmúlt játéknapokon, U16-osaink kétszer is mérkőztek egy hét leforgása alatt, a hazai párharcukat a Haladás Stadionban játszhatták, ahol 7–1-es sikert ünnepeltek az Ikarus ellen.

Labdarúgóink nyári táborában is az élményeken volt a fő hangsúly. A délelőtti jó hangulatú edzéseket követően jobbnál jobb programokkal hangoltak a vakációra a gyermekek.

Az utolsó előtti fordulóban 3–2-re győzte le a Rábapaty együttesét Megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk a Haladás Sportkomplexumban. Ferencz Zoltán és Buzás László találatára is volt válasza riválisunknak, azonban a hosszabbítás utolsó percében Nagy Bence góljával itthon tartottuk a három pontot.

Izgalmasan és sikeresen alakult a bajnokság vége U14-es, U15-ös és U16-os fiataljaink számára. Az utolsó fordulóban mindhárom gárdánk győzelmet aratott, U14-eseink bajnoki címet szereztek, U16-os és U15-ös együttesünk pedig a bronzéremnek örülhetett.

Szenczi Bence, Buzás László, Papp MártonSzenczi Bence, Buzás László, Pap Márton

Buzás László, Pap Márton és Szenczi Bence a Szombathelyi Haladás másodosztályú labdarúgócsapatának edzésén vettek részt. Megyei I. osztályban szereplő fiataljaink nagy örömmel fogadták a lehetőséget, hogy tapasztalatot gyűjtsenek a Németh Szabolcs vezette gárda tréningjén.

Felnőtt labdarúgóink az utolsó fordulóban 4–2-es vereséget szenvedtek a Szentgotthárd otthonában, és a 6. helyen végeztek a Megyei I. osztályú bajnokságban. A pontok tekintetében tét nélküli mérkőzésen több fiatal tehetségünknek is lehetőséget adott Szenczi Imre vezetőedzőnk.

Négy korosztályunk lépett pályára az elmúlt játéknapokon, három győzelem mellett egy vereség született. U13-asaink Pápán vendégeskedtek az utolsó előtti fordulóban, 5–3-as sikerükkel pedig bebiztosították ezüstérmüket a bajnokságban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. ELTE-BEAC 3
2. Futsal Veszprém 3
3. MVFC Berettyóújfalu 3
4. Nyírbátori SC 3
5. DEAC 1
6. SG Kecskeméti Futsal 1
7. Újpest FC-220VOLT 1
8. Haladás VSE 1
9. Magyar Futsal Akadémia 0
10. Rubeola FC 0
11. A Studio Nyíregyháza 0
12. Aramis SE 0
Go to top