U17-es futballistáink első helyen zárták az őszi szezont bajnokságukban; mérlegük kilenc győzelem, egy döntetlen és két vereség féltávnál. U19-eseink és U14-eseink győzelemmel hagyták el a pályát az elmúlt játéknapon; U17-es, U15-ös, U13-as és U12-es együtteseinknek ezúttal nem sikerült a pontszerzés.

Utánpótláskorú futballistáink mérlege ugyan felemás az elmúlt játéknapokon, azonban küzdőszellemük és teljesítményük remek mérkőzéseket eredményeztek. Három pontot gyűjtöttek be U17-eseink és U16-osaink is hazai pályán, U12-eseink pedig 9–0-ra győztek Balatonalmádiban.

Megyei I. osztályú futballcsapatunk a Halmosi-kupa harmadik fordulójában 5–0-s győzelemmel búcsúztatta a Kiswire Szentgotthárdi VSE együttesét a Haladás-pályáján. Sály Péter, Pap Márton és Tóth Bence góljaival magabiztos előnnyel mentek szünetre a mieink, majd Németh Gábor és Tóth Márton találataival alakult ki a végeredmény.

Megyei I. osztályú futballcsapatunk az utolsó őszi játéknapon a Jánosházát múlta felül 8–0-ra a Haladás Sportkomplexumban. A találkozón Pap Márton egymaga ötször talált be, mellette Sály Péter, Szenczi Bence és Simon Levente is bevette a vendégek kapuját. Szenczi Imre tanítványainak mérlege a bajnokság első félidejében zsinórban tizennégy győzelem, egy döntetlen, lenyűgöző menetelésüknek köszönhetően a tabella éléről várhatják a tavaszi folytatást. U19-eseink is magabiztosan, 6–0-ra nyertek a jánosházai együttes ellen, Németh Marcell négy gólt szerzett, valamint Fekete Kornél és Kiss Zoltán is beköszönt. Márkus Gábor vezette korosztályos gárdánk jelenleg a negyedik helyet foglalja el a táblán, mindössze két pont választja el őket a listavezetőtől.

Hat korosztályunk lépett pályára az elmúlt játéknapon, utánpótláskorú labdarúgóink közül mindannyian ponttal, pontokkal gyarapodtak. Öt győzelmet és egy döntetlent értek el csapataink, a sikerek között városi derbi és 13–0-s diadal is szerepel.

Egy korosztályunk kivételével minden csapatunk megmérkőzött bajnokságában, ifjú futballistáink mérlege három győzelem és három vereség.  U17-eseink nagy szívvel küzdöttek, és hozták haza a pontokat, U14-eseink 8–0-s diadalt arattak, U13-asaink pedig gyengébb kezdés után arattak háromgólos sikert.

Megyei I. osztályú futballcsapatunk tizenkettedik győzelmét aratta a bajnokságban, ezúttal a Táplán együttesét múlták felül 5–0-ra a Haladás Sportkomplexumban. Szenczi Bence két ízben is betalált, mellette Péter Ábrahám, Pap Márton és Ferencz Zoltán volt eredményes.  U19-eseink 3–2-re nyertek a tápláni korosztályos gárda ellen, Kiss Zoltán, Markó Csanád és Takács Dániel szerezték a Hali-gólokat.

Megyei I. osztályú futballcsapatunk folytatta győzelmi szériáját, ezúttal a Körmend otthonában arattak 4–0-s diadalt. Pap Márton az első percben megszerezte a vezetést, majd duplájával alakult ki a félidei kétgólos vezetésünk, melyet a második játékrészben Ferencz Zoltán és Sály Péter találatai növeltünk négyre. U19-eseink 3–2-re maradtak alul a körmendi korosztályos gárdával szemben.

Utánpótláskorú labdarúgóink egy kivételével minden mérkőzésükön győzelmet arattak az elmúlt játéknapokon. U17-eseink városi derbin arattak sikert, U16-osaink pedig a tabellán mögöttük álló Sopron csapatát múlták felül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Aramis SE 31
2. Futsal Veszprém 31
3. MVFC Berettyóújfalu 30
4. Haladás VSE 29
5. SG Kecskeméti Futsal 26
6. DEAC 25
7. Újpest FC-220VOLT 20
8. A Studio Nyíregyháza 12
9. Magyar Futsal Akadémia 9
10. Nyírbátori SC 7
11. Rubeola FC 5
12. ELTE-BEAC 1
Go to top