Számos egyesületi edző, szakoztályvezető és sportoló összegyűlt a Haladás VSE hagyományos jelleggel megrendezett Karácsonyi, és egyben évzáró vacsoráján. Az idei esztendő záróakkordjaként számontartott banketten kiosztása kerültek a díjazások, elismerték a legjobban teljesítő versenysportolókat, valamint szakembereket. Köszöntő beszédet mondott Homlok Zsolt, az egyesület elnöke, valamint az idei év fontos változásait és eredményeit taglalta Bokor Zsolt sportigazgatónk is. A kiválóan szervezett, kellemes hangulató összejövetelen kötetlen vacsora közben értékeltük közösen az egyesület fontos történéseit. 

Teltház, és megközelítőleg száz egyesületi tag gyűlt össze a Haladás Sportkomplexum és Stadion VIP termében. A közelmúltban az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége által nívódíjban részesült létesítmény fogadóhelyisége rendkívül elegánsan, hangulatosan festett a bankettre kialakított díszítéssel. A spotolók többsége számára különleges eseményen lehetőség nyílt az év legfontosabb történéseinek átbeszélésére, a szakmai érvelésre, és természetesen a kötetlen ismerkedésre.

Karácsony alkalmából valamennyi jelenlévő tagsággal rendelkező szakember ajándékban részesült, és a jövőre jubileumáünneplő egyesület vendége volt egy hamisítatlan ünnepi vacsorára. Homlok Zsolt megköszönte a Haladás munkatársainak 2018 évi munkáját, és továbbra is biztosítja a klubbunk számára a stabil hátteret, amit ezúton is köszönünk neki. Bokor Zsolt röviden összefoglalta a költőzés óta történteket és a szakosztályi eredményeket. Elismerő díjazásban részesültek sportolónk, akik az idei évben a legjobban teljesítettek. 

Elismerésben részesültek:  
Kézilabda Tóth Vivien
Sportíjászat Tomsics Balázs
Futsal Dróth Zoltán
Súlyemelés Boros Viktória
Birkózás Ligeti Richárd
Ökölvívás Bojér Boglárka
Sakk Lakos Nikolett
Atlétika Fábián Zoltán
Tájfutás Alpár Domonkos
UP Labdarúgás Nagy Bence
Judo Pesti Péter