Másodosztályú futsalcsapatunk 4–3-as vereséget szenvedett a TFSE-11Teamsports gárdájától a Haladás Sportcsarnokban. A bajnoki nyitányon a mesterhármast jegyző Fehér Dániel szerezte góljainkat a második félidőben.

Szeptember 11. és 19. között edzőtáborozik a férfi futsal A válogatott, bajnoki és kupacímvédő csapatunkból öt játékosunk kapott meghívót. A programban két nemzetközi felkészülési mérkőzés szerepel, Sergio Cabrera vezette nemzeti együttesünk Ho Si Minh-városában lép pályára lép Vietnám ellen.

Címvédő futsalcsapatunk óriási csatában győzte le otthonában 4–3-ra a nagy rivális MVFC Berettyóújfalut, így továbbra is százszázalékos mérleggel vezetjük a tabellát. A hajdúsági katlanban Dróth Zoltán duplájára Nagy Dániel és Szabó Péter még válaszolni tudott, Sipos Gergő és Arnon Cassemiro gólja után viszont Nagy Imre perdítése már csak a szépítésre volt elég.

Az Újpest ellen diadalmaskodtunk 6–1-re a Haladás Sportkomplexumban, megőrizve hibátlan mérlegünket az élvonalbeli futsalbajnokságban négy forduló után. A vendégek vezető találatát követően élményszámba menő futsallal szolgáltuk ki szurkolóinkat. Arnon Cassemiro és Vas Ádám az első etapban köszönt be; Knizs Olivér, majd Dróth Zoltán kapitányunk duplán is a második félidőben. A hat bombagólunk legkülönlegesebb jelzője pedig kapusunk, Alasztics Marcell találatát illeti.

Élvonalbeli futsalcsapatunk 6–1-es győzelmet aratott a Maglód otthonában a honi pontvadászat 3. fordulójában. Dróth Zoltán rögtön a 2. percben beköszönt, a találkozó egyetlen hazai találata erre érkezett válaszul; csapatkapitányunk ráadásként a második játékrészben is betalált. A gólzsákot rajta kívül Vatamaniuc-Bartha Dávid, Hajmási Milán, Kovács Máté és Luiggi Longo tömte ki.

A Hungarikum Ligetben vesz részt közös edzőtáborban a férfi futsal A és U21-es válogatott augusztus 21. és 23. között. Bajnoki és kupacímvédő csapatunkból öt játékosunkat invitálta a tréningre Sergio Cabrera szövetségi kapitány.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 6-4-es győzelmet aratott hazai környezetben a Magyar Futsal Akadémia ellen a 2023/2024-es szezon nyitányán. Dróth Zoltán, Luiggi Longo és Hajmási Milán találatával, valamint Arnon Cassemiro duplájával 5–3-ra vezettünk a szünetben, majd Rutai Balázs góljával alakult ki a végeredmény.

Sziffer András vezette NB II.-es futsalcsapatunk már javában készül a bajnoki nyitányra, amely a Haladás Sportcsarnokban vár ránk a TFSE-BeStrong gárdája ellen.

Hazai pályán kezdi címvédő futsalcsapatunk a 2023/2024-es bajnoki idényt, augusztus 14-én a Magyar Futsal Akadémia együttesét fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban. A következő két játéknapon idegenben vár ránk harc a pontokért, majd az Újpest FC látogat hozzánk. Szezonbérlet az első két hazai fordulón elérhető, részletek és szurkolói információk az alábbi cikkünkben.

A bajnoki rajtra készülő együttesünk a lengyel túra után a ScoreGoal Kecskemét Futsal vendégeként is két felkészülési mérkőzést játszott. Előbb vasárnap a Hungarikum Ligetben született 3–2-es hazai siker, majd hétfőn a Messzi István Sportcsarnokban 3–3-as döntetlennel ért véget a találkozó.

Élvonalbeli futsalcsapatunk felkészülési programjában az elmúlt esztendőhöz hasonlóan ezúttal is két Rekord Bielsko-Biala elleni összecsapás szerepelt, melyekre most Lengyelországban került sor. Az első, meglehetősen gólzáporos találkozón 6-4-es lengyel siker született, míg egy nappal később 3-1-es győzelmet aratott a házigazda.

Hazai pályán kezdi meg a 2023/2024-es szezont bajnoki és kupacímvédő futsalcsapatunk. Augusztus 14-én a Magyar Futsal Akadémia együttesét fogadjuk a Haladás Sportcsarnokban.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top