A Magyar Kupa negyeddöntőjében riválisunk a DEAC együttese lesz. A Final Four részvételért vívott párharcot Debrecenben kezdjük, a visszavágóra a Haladás Sportcsarnokban kerül sor.

Az U19-es futsalválogatott Szerbia ellen játszik felkészülési mérkőzéseket Kecskeméten; nemzeti csapatunk keretébe két fiatalunk kapott meghívót: Körmendy Gábor és Novák Dániel.

Gólképtelenek voltunk az első játékrészben, végül 6–4-re múlt felül minket a Nagykanizsa gárdája a Haladás Sportcsarnokban. A második félidőben Vidák Balázs duplázott, majd Kárász Noel és Körmendy Gábor talált be.

Magabiztos, 4–1-es diadalt arattak címvédő futsalosaink a Berettyóújfalu gárdája ellen a felső-házi küzdelmek első körében. A remek hangulatú, telt házas Haladás Sportcsarnokban Dróth Zoltán egy pazar góllal szerezte meg számunkra a vezetést, majd a szünet előtt nem sokkal Luiggi Longo duplázta meg előnyünket. Riválisunk még az első felvonásban szépíteni tudott, a pihenőt követően azonban már csak mi voltunk eredményesek: Vas Ádám és Henrique Diniz találataival alakult ki az összecsapás végeredménye.

Kupacímvédő futsalcsapatunk gólgazdag mérkőzésen múlta felül otthonában 6–3-ra a Magyar Futsal Akadémiát, amivel bejutott a sorozat negyeddöntőjébe. Dróth Zoltán és Henrique Diniz kétszer is betalált, Vatamaniuc-Bartha Dávid is eredményes volt, valamint egy öngólt is vétett a hazai alakulat.

Az alapszakasz utolsó fordulójában másodosztályú futsalcsapatunk 7–5-re győzte le hazai környezetben a Nagykanizsai FC együttesét. Sziffer András legénysége a harmadik helyen zárta a bajnokság első szakaszát. Következik a felső-házi folytatás.

Fiatal magyar válogatott játékossal bővítettük címvédő futsalegyüttesünk keretét. Hadházi Sándor tegnap érkezett haza Kuvaitból, ahol megszerezte első gólját címeres mezben; ma pedig első tréningjén ismerkedett új csapatával a Haladás Sportcsarnokban.

Utánpótlás-futsalcsapataink közül erősen hiányos kerettel felálló U19-eseink 5–0-s vereséget szenvedtek a TFSE otthonában, U17-eseink ellenben 6–2-es győzelmet arattak a fővárosiak vendégeként. U15-ös legénységünk pedig 4–4-es döntetlent játszott a Söpte SE együttesével.

Az alapszakasz utolsó előtti fordulójában másodosztályú futsalcsapatunk 3–0-ra nyert a MAD DOGS-Viadukt SE vendégeként.

A Magyar Labdarúgó Szövetség futsalszakága által rendezett sorsoláson kialakult a bajnokság következő szakaszának menetrendje. Címvédő futsalcsapatunk az MVFC Berettyóújfalu ellen kezdi a felső-házi rájátszás küzdelmeit a Haladás Sportcsarnokban.

Utánpótlás-futsalcsapataink közül U19-eseink 6–2-re, míg U17-eseink 4–2-re múlták felül a vendég, Rubeola FC együttesét. U15-ös „B” együttesünk pedig idegenben nyert 7–1-re sárvári ellenfelével szemben.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk 2–1-re múlta felül a DEAC gárdáját az alapszakasz utolsó fordulójában. Találatainkat Dróth Zoltán csapatkapitányunk jegyezte, aki mindkét játékrészben beköszönt. Sikerünknek köszönhetően 13 éves rekordot döntöttünk meg: 63 pontot gyűjtöttünk a 22 forduló során, amivel túlszárnyaltuk a Rába ETO 2010/2011-es idényben megszerzett 62 egységét.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top