Futsal

Az ELTE-BEAC 10:1 arányú legyőzését követően az Aramis SE ellen sem fukarkodtak a gólokkal Juanra Calvo tanítványai. Ennek köszönhetően a budaörsi együttes 11:2-es vereséggel távozhatott a Haladás Sportkomplexumából.

Szenzációs 2:1 arányú győzelmet aratott NB I-es futsal csapatunk a pontvadászat 4. fordulójában a Berettyóújfalu otthonában. A Juanra-legénység mindkét találatát Hajmási Milán szerezte.

A címvédő futsal csapatunk győzelemmel kezdte szereplését a Magyar Kupa 2020-2021-es kiírásában: a mieink az ELTE-BEAC otthonában nyertek 10:1-re. Eközben az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő „Kishali” pontveszteség nélkül menetel.

A várakozásoknak megfelelően óriási küzdelmet hozott futsal csapatunk hazai mérkőzése a remekül rajtoló Debrecennel szemben. A mieink végül 3:2-re megnyerték a derbit és így jó hangulatban várhatják a Berettyóújfalu elleni pénteki rangadót.

Zsinórban negyedik mérkőzését nyerte meg élvonalbeli futsal csapatunk. A mieink ezúttal az SG Kecskemét Futsal otthonában győztek 2:0-ra és így továbbra is a tabella első helyén állnak.

Hiába vezetett kétszer is a Nyírgyulaj vendégeként NB I-es futsal csapatunk, de győznie így sem sikerült. A 2:2-es döntetlen azt jelenti, hogy a Juanra-legénység továbbra is veretlen, de már nem 100 százalékos mutatóval áll a tabella élmezőnyében.

Négy futsal csapatunkból három nyert a legutóbbi fordulóban, csupán egy szenvedett vereséget. Az NB I-es, az NB II-es és az U20-as együttesünk magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, az U17-es azonban kikapott hazai környezetben.

Ugyan félidőben még a vendég Dunaferr vezetett 1:0, a találkozó vége 3:1-es Hali-győzelem lett. Futsal csapatunk így két fordulót követően hat ponttal áll a tabella élmezőnyében.

Ragyogó kezdésének köszönhetően 4:1-es győzelmet aratott élvonalbeli futsal csapatunk a pontvadászat 5. fordulójának rangadóján a Veszprém gárdája ellen. A mai mérkőzés a szakosztály egykori alapítójának, Németh Péternek a  kezdőrúgásával indult. Juanra mester legénysége hazai környezetben elért sikerének köszönhetően feljött a tabella első helyére.

A Ferencváros otthonában aratott 4:2-es győzelemmel kezdte a 2020-2021-es bajnoki szezont élvonalbeli futsal csapatunk.

Rendkívül érdekes, változatos mérkőzésen óriási győzelmet aratott NB I-es futsal csapatunk a többszörös bajnok Berettyóújfalu otthonában. A sikerben igen komoly szerepet játszottak sajátnevelésű fiatal játékosaink.

Utolsó edzőmérkőzésén 5:3 arányú győzelmet aratott az NB I-es rajtra készülő futsal csapatunk. A Juanra-legénység 35 percen át kifejezetten jól játszott, ezzel a hajrában kapus nélküli játékra, kockáztatásra kényszerítve az újpestieket.

Alkategóriák

   
         
 

Go to top