Futsal

A sorsolás alapján az NB I-es bajnokság első fordulójában, augusztus 31-én a Ferencváros otthonába látogat futsalcsapatunk. A nagy rivális Berettyóújfaluval a 4. körben találkoznak majd először a mieink, még pedig idegenben.

Klubunk öt válogatott futsal játékossal hosszabbította meg a június 30-án lejáró szerződését. Ennek köszönhetően Alasztics Marcell, Dávid Richárd, Dróth Zoltán, Hajmási Milán és Vas Ádám is a Haladás együttesét erősíti a 2020-2021-es szezonban is.

Hosszú szünet után ismét edzésbe állhattak felnőtt futsalosaink. Juanra mester az első héten kilenc foglalkozást tart a keret tagjainak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közzétette a 2020-2021-es futsal szezon kiírását. A kluboknak 2020. július 13-án 12 óráig kell feltölteniük az MLSZ ügyviteli rendszerébe a nevezéseiket.

A koronavírus-járvány miatt ezúttal nem a lezárult szezon befejezését, hanem az új idény elindítását jelenti a futsal utánpótlásunk részére rendezett hagyományos tábor. A gyerekek öt napon át tréningeznek, szórakoznak az edzők felügyelete mellett.

Futsal sportágban minden kétséget kizáróan mi rendelkezünk az ország legjobb és egyben legnépesebb szurkolótáborával. A Szombathelyi Fanatikusok valamennyi hazai mérkőzésen remek hangulatot teremtenek, de gyakran idegenbe is elkísérik kedvenceiket.

 

A hétfőn délben lejáró határidő előtt klubunk futsal szakosztálya három nevezést adott le, így már biztosan indítunk csapatot az NB I-ben, az NB II-ben és a Magyar Kupában is.

Három olyan tagja is van klubunk futsalcsapatának, aki 2018-ban a Rába ETO színeiben pályára léphetett a Bajnokok Ligája négyes döntőjében: Juanra Calvo együttesünk vezetőedzője, míg Dávid Richárd és Alasztics Marcell a játékoskeretet erősítik.

A hétfőn délben lejárt határidő előtt klubunk futsal szakosztálya három nevezést adott le, így már biztosan indítunk csapatot az NB I-ben, az NB II-ben és a Magyar Kupában is.

Futsalcsapatunk nem titkoltan a duplázás reményében vágott neki a 2019-2020-as szezonnak. A Magyar Kupában sikerült is aranyérmet nyerniük Vas Ádiéknak, a bajnoki cím begyűjtésére viszont már nem biztos, hogy lesz lehetőségük. A jelenlegi helyzetről Pálmay Tamás szakágvezetőt kérdeztük.

Vas Ádám párjával együtt boldog tulajdonosai egy három hónapos kutyusnak. A pici Jack Russel Terrier már eddig is sok szép pillanatot szerzett gazdáinak.

A koronavírus-fertőzés veszélye miatt elrendelt kényszerű szünet előtt az ötödik helyen állt az I. osztályú bajnokság Nyugati-csoportjában az U17-es futsalcsapatunk. Sziffer András tanítványai sokáig a dobogón állomásoztak és erre a szezon végén is lenne esélyük.

Alkategóriák

Go to top