Az Aramis legyőzése után a Debrecent is 5:0-ra verte a Berettyóújfalu elleni csúcsrangadóra készülő élvonalbeli futsalcsapatunk. Juanra mester tanítványai esélyt sem adtak a hazai környezetben játszó hajdúsági együttesnek.

Az ELTE otthonában elszenvedett súlyos vereség után az Érden állt nemes bosszút a Hali második csapata. Fiatal futsalosaink 9:1-es vereséggel küldték haza a Pest megyei együttest.

Egy új rovatot indítunk #KEZDŐRÚGÁS címmel, amiben a játékosainkat kérdezzük a következő megmérettetésről. A rapid interjúban Dróth Zoltánnak tettünk fel néhány kérdést.

A hétvégi forduló nem sikerült túlságosan jól korosztályos futsalcsapatainknak, ugyanis az U17 és az U20 is alulmaradt az ELTE otthonában. A fiatalabbak 4:2-re, míg az idősebbek 7:3-ra kaptak ki.

Nagy küzdelemben 4:2 arányú győzelmet aratott futalcsapatunk az NB II-es Pécs otthonában és ezzel a Magyar Kupa legjobb 16 együttese közé jutott.

Öt győzelmet követően döntetlent játszott NB I-es futsalcsapatunk. Sásdi Bálinték a Rubeola FC otthonában végeztek 2:2-re.

Az NB I-es futsalbajnokság 8. fordulójában a Haladás VSE hazai pályán, sima, 5:0 arányú győzelmet aratott az Aramis együttese ellen.

Kifejezetten férfias küzdelemben 7:4 arányú vereséget szenvedett hazai környezetben a másodosztály Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk a Pécs együttesétől.

Az Érd 9:1 arányú legyőzése után újfent fölényes győzelmet aratott az NB II. Nyugati-csoportjában szereplő futsalcsapatunk. Vidák Balázs tanítványai ezúttal a REAC együttesét páholták el 20:4-re.

Akárcsak a Kecskeméttel vívott hazai meccsén, ezúttal is a szünet után játszott lényegesen jobban NB I-es futsalcsapatunk. Ráadásul a Nyírgyulaj ellen fordítaniuk is kellett Dróth Zoliéknak: 1:2-ről 6:2 lett a vége.

Az öt szombathelyi játékost is soraiban tudó magyar futsalválogatott Olaszországban harcolhatja ki az elitkörbe kerülést a világbajnoki selejtezőkön. A mieink a házigazdák mellett az angolokkal és a fehéroroszokkal harcolnak a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikéért.

A 2018-2019-es bajnokságban elért harmadik helyezésükért kapták jutalmul azt a délutáni szórakoztató programot az U17-es futsalcsapatunk tagjai, melynek keretében gokartozni és paintballozni mehettek el Kőszegre.

Go to top