Sakk


Magyar András

Sakkcsapataink az Ajka otthonában mérkőztek a legutóbbi játéknapon. A rendkívül komoly játékerőt képviselő riválisunk ellen másodosztályú csapatunk magabiztos győzelmet aratott, míg szuperligás és NB I.-es együttesünkön revansot vettek a hazaiak a tavalyi szombathelyi vereségért.


Németh Miklós

Szuperligás sakkcsapatunk 9–1-es diadalt aratott soron következő fordulójában, NB I.-eseink egalizáltak, NB II.-es együttesünk pedig vereséget szenvedett.

Szuperligás csapatunk dupla fordulóval indította a sakkszezont, és mindkét játéknapon bravúros győzelmet ért el a makói Korona Szállóban. Újonc játékosunk, ifj. Gombóc Ferenc győzelemmel debütált.


Bálint Péter

Szuperligás és NB I.-es sakkcsapatunknak a komoly erőket felvonultató nagykanizsaiak ellen kellett helytállniuk. Előbbiek 7–3-as vereséget szenvedtek, míg első osztályban szereplő együttesünk szoros csatában maradt alul egy ponttal. NB II.-eseink ellenben magabiztos győzelmet arattak zalaegerszegi riválisukkal szemben, amely egyben tabellaelsőséget is ért számunkra.

Elrajtolt a sakkszezon, NB I.-es és NB II.-es csapatunk is riválisa otthonában aratott fölényes győzelemmel kezdte az idényt. 12 esztendős játékosunk, Bolla Zsófia első bajnokiján a teljes pontot begyűjtve járult hozzá a sikerhez, hasonlóan a 2012-es születésű Pergel Bencéhez.

Az esztendő első megmérettetése hazai környezetben várt sakkozóinkra. Szuperligás csapatunk nem tudta felülmúlni a komoly erőkből álló paksiakat, azonban NB I.-es és NB II.-es legénységünk győzelmet aratott riválisával szemben.

Szuperligás csapatunk kétnapos megmérettetéssel fejezte be az idei szezont, végül izgalmas hajrával az ötödik helyet harcolta ki magának a nívós mezőnyben. NB I.-es gárdánk egy helyet javítva, az előkelő negyedik pozícióban fejezte be a küzdelmeket. Másodosztályban szereplő együttesünk pedig szintén az ötödik helyet szerezte meg.

Kiváló teljesítményt nyújtottak sakkozóink a szezon eddigi megmérettetésein. Szuperligás, valamint NB II.-es sakkcsapatunk is a harmadik pozíciót foglalja el a tabellán, de NB I.-eseink is az előkelő negyedik helyről várhatják 2024 küzdelmeit.


Bárdics Márkó

Hazai sakktáblákon remekeltek első- és másodosztályban szereplő csapataink.  NB I.-es gárdánk bravúrgyőzelemmel érte be a tabellán tapolcai riválisát; NB II.-es együttesünk pedig a komoly játékerőt képviselő keszthelyiekkel egalizáltak a bajnokság nyolcadik játéknapján.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top