Egyéb

A pályázatra minden 18. életévét betöltött sportoló jelentkezését várják, aki a tárgyévben és az elmúlt két évben sportága hazai bajnokságán érmet szerzett. A 2017-ben újjáalakult Sportszázad a jelentkezők számára kettős életpályát biztosít: a versenysport mellett lehetőséget ad arra, hogy megalapozzák a sport utáni életüket is. A Sportszázadban a legjobb magyar sportolóknak lehetőségük van arra, hogy nemcsak a pályán, hanem a Magyar Honvédség keretei között is szolgálják hazájukat. A Sportszázad az egész országban jelen van, így a sportolók a csatlakozás után is az eddig megszokott lakóhelyükön és egyesületükben folytathatják sportpályafutásukat.

Kedd délután a Haladás Sportkomplexumhoz érkezett a világ egyetlen kerékpáros békenagykövete, Zelei József. A világjáró magyar békenagykövettel dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, valamint a Haladás Sportkomplexum és egyesületünk képviselői és sportolói közösen ültettek el egy békefát.

2020. októberében klubunk is csatlakozik a mellrák elleni küzdelemhez. A Pink Október elnevezésű nemzetközi kampány már 10 éve hívja fel a figyelmet a megelőzés fontosságára, a szűrésre és az önvizsgálatra. Most a világ a koronavírus-járványra fókuszál, de emellett vigyázzunk magunkra is! Október 30-án az Aramis elleni NB1-es Futsal bajnoki mérkőzésünkön lehetőség nyílik adományozásra is, amit a Magyar Rákellenes Liga számára ajánlunk fel.

 

 

Egy felajánlásnak köszönhetően speciális módszerrel fertőtlenítették a Haladás Sportkomplexum súlyemelő-, illetve birkózótermét. A vegyszeres kezelésnek hála sportolóinknak két héten át nem kell tartaniuk attól, hogy gyakorlás közben megfertőződhetnek a koronavírussal.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top