Két győzelemmel és ugyanennyi vereséggel a harmadik helyen végzett U9-es futballcsapatunk a hazai rendezésű Balogh Állvány Kupán. A rendkívül izgalmas villámtornát a kőszegi gárda nyerte.

Öt korosztályos együttes részvételével tartotta meg klubunk utánpótlás labdarúgó szakosztálya a Balogh Állvány Kupát, melyen a mieinken kívül az Ajka, a Kőszeg, a Gyirmót és a győri Üstökös gyerkőcei léptek pályára. A remekül megrendezett tornán Horváth Márton tanítványai az Üstököst 6:0-ra, míg a Gyirmótot 3:1-re győzték le, a későbbi győztes Kőszegtől viszont 3:0-ra kikaptak. Az Ajkával szemben pedig óriási küzdelemben 2:1 arányban maradtak alul Szenczi Dávidék.  Így az ötvenszázalékos mérleg a harmadik helyezést jelentette csapatunknak.

Horváth Márton edző: - Összességében elégedett vagyok. Jó mérkőzéseink voltak, a srácok bátran, harcosan játszottak. Az edzéseken gyakoroltakból több dolgot is viszontláttam tőlük. Ha koncentráltabbak vagyunk, még jobb eredményt is elérhettünk volna.

 

A Haladás játékoskerete: Varga Vince, Horváth-Szabados Olivér, Balikó Krisztofer, Doktorics Máté, Szenczi Dávid, Fülöp Máté, Pál Martin, Zakits Erik

Eredményeink:

Haladás VSE-Kőszeg 0:3

Haladás VSE-Üstökös 6:0 (Szenczi D. 3, Zakits 2, Varga)

Haladás VSE-Ajka 2:3 (Szenczi D., Fülöp)

Haladás VSE-Gyirmót 3:1 (Fülöp 2, Szenczi D.)

 

A Balogh Állvány Kupa végeredménye: 1. Kőszeg, 2. Ajka, 3. Haladás VSE, 4. Gyirmót, 5. Üstökös

 

 

   
         
 

Go to top