Két érmet gyűjtöttek be íjászaink a 3D Országos Bajnokságon. Tomsics Balázs csupán három, míg Kukorelli Edit nyolc ponttal maradt le a fényesebb medálról.

Komoly érdeklődés mellett Szekszárdon rendezték meg 3D Országos Bajnokságot, melyen egyesületünk négy sportíjásza vett részt. Közülük ketten is dobogós helyen végeztek.
A felnőtt férfiak vadászreflex kategóriájában Tomsics Balázs lépett lőállásba és végül 477 pontot teljesítve a harmadik helyen zárt. Toma csak minimálisnak mondható különbséggel szorult az ezüstérmes Hegedűs Károly (Jász-Kun HÍE) mögé.
A hölgyeknél ketten is indultak ebben a versenyszámban a Haladásból. Közülük Kukorelli Edit szerepelt jobban, aki végül a dobogó második fokára állhatott fel. Sportolónk 428 pontot szerzett, míg a bajnok Racskóné Ribárszki Orsolya (Ostorosi SE) nyolc ponttal lőtt többet. Másik résztvevőnk, Kondora Cecília nyolcadikként zárt. Seres Armand felnőtt férfiak HU-kategóriájában indult, ahol végül hatodik lett.

- Nagyon vegyes érzések munkálkodnak bennem, mivel az első napom remekül sikerült, a másodikon viszont egy lövéstechnikai hiba jelentkezett nálam, aminek az okára nem tudtam rájönni. A második helyezés nem rossz, de maximalista lévén nem lehetek elégedett. Igyekszem a következő, Ajkán megrendezésre kerülő GP-versenyre orvosolni a problémát – összegezte a történéseket Kukorelli Edit.

Fotó: ASMHUNGARY

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top