Hatalmas csatában 3:2 arányú vereséget szenvedett NB II-es női röplabdacsapatunk. Mucsi Péter tanítványai komoly küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot.

Megilletődötten kezdett a Haladás, aminek köszönhetően meglépett az ellenfél. A játszma derekán azonban magukra találtak a zöld-fehérek és kiélezett csatában 28:26-ra megnyerték a szettet. A második és a harmadik felvonásban azonban egyértelműen a Balaton-partiak akarata érvényesült és egy 25:16-os, valamint egy 25:15-ös etapnak hála 2:1-re fordítottak. A negyedik szettben azonban mondhatni váratlanul feltámadtak Mucsi Péter tanítványai: szép támadásokkal és taktikus nyitásokkal okoztak nehézségeket az ellenfélnek. A játszma ugyan szorosan alakult, de a Hali 25:23-al 2:2-re egalizált. A döntő szett elején a fürediek jó nyitásokkal elhúztak, de 8:7-nél már csak egy ponttal jártak előrébb. Sajnos azonban a végjáték jobban sikerült nekik és a játszmát 15:10-re, míg a meccset 3:2-re nyerték meg.

Mucsi Péter vezetőedző: - Nagy hullámokat éltünk át. Néha fent voltunk, néha lent. Voltak szép pillanatok, de rengeteg önbizalom nélküli játék is, aminek vereség lett a vége.

Haladás VSE/Sportiskola - Szent Benedek RA Balatonfüred 2:3 (26, -16, -15, 23, -10)

Szombathely, vezette: Őri, Veress

Haladás: Fatér J., Szendrődi, Varga, Sajben, Perintfalvi, Németh Blanka. Csere: Zoltán (liberó), Dóka (liberó), Sebestyén, Kiss, Fatér V., Németh Boglárka, Horváth, Katona. Vezetőedző: Mucsi Péter