Öt győzelmet követően döntetlent játszott NB I-es futsalcsapatunk. Sásdi Bálinték a Rubeola FC otthonában végeztek 2:2-re.

Az élvonalbeli futsalbajnokság 7. fordulójában a Rubeola FC vendégeként lépett pályára hetek ót kifejezetten jó formában játszó együttesünk. A csömöriek kérésére a két gárda a kiíráshoz képest egy nappal előrehozta a mérkőzést, így a hazaiak is a legerősebb összeállításukban tudtak szerepelni. Ennek ellenére a Haladás VSE nagyon gyorsan ellépett két góllal: a 4. percben Gerencsér Antal, nem sokkal később pedig García Martínez Luis vette be a vendéglátók kapuját. A félidő hajrájában azonban elég volt pár hiba a védekezésben és máris 2:2 arányú döntetlen állt az eredményjelzőn. Előbb Nehéz Krisztián, majd pedig Horváth Norbert zörgette meg a hálónkat.

A második játékrészben mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, ám újabb találat már nem esett. Pedig Juanra Calvo legénysége akárcsak Veszprémben, itt is megpróbálkozott az öt a négy elleni játékkal, ám ezúttal ez sem jött be. Így maradt 2:2-es végeredmény. Ráadásul a meccsen súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett Petterson Bruno, aki lehet, hogy hosszú hetekre kidőlt a sorból.

Tanulság: nem csak hazai pályán, hanem idegenben is jobban oda kell figyelni a támadások befejezésénél. Veszprémben ugyan egyetlen góllal is sikerült nyernünk, Csömörön viszont kettő is kevésnek bizonyult a győzelemhez.

A bajnokságban a válogatott világbajnoki-selejtezői  miatt hosszabb szünet következik. A szombathelyi zöld-fehérek legközelebb november 4-én hétfőn lépnek majd pályára, amikor az Aramis együttesét fogadják a Haladás Sportkomplexumban.

Rubeola FC-Haladás VSE 2:2 (2:2)

Gólszerzők: Nehéz (15), Horváth N. (20.) illetve Gerencsér (4.), Luis García (7.)

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top