A Haladás VSE két versenyzője, Molnár József és Tomsics Balázs indul az augusztus 19-én kezdődő 3D: IAA Európa-bajnokságon. Mindkét íjászunk érmes helyezésekben bízik.

Hétfőn az ünnepélyes megnyitóval kezdődik Szlovákiában, egészen pontosan Varinban a 3D Európa-bajnokság, kedden pedig már a többnapos verseny is elrajtol.

A Haladás sportolói közül Molnár József barebow kategóriában indul harcba az érmekért. Dodesz úgy érzi, hogy nagyon jól sikerült a felkészülése, ezt bizonyítja az az aranyérem, melyet nem is olyan régen az országos bajnokságon nyert. Emellett pedig az edzéseken is kifejezetten jól ment neki: Ausztriában például két pályát is 92 százaléknál jobb mutatóval teljesített a felkészülési hetekben. Mind mentálisan, mind pedig fizikailag tökéletes állapotban van, így aztán egyértelműen éremért utazik Szlovákiába.

Nincs ezzel másként Tomsics Balázs sem. Toma a tavalyi sérülés miatt rosszul sikerült esztendő után most nagyon bizakodó. Úgy gondolja, hogy vadászreflex kategóriában minden esélye megvan a dobogós helyezésre. Persze elmondása szerint sokat számít majd a pillanatnyi forma, mivel egyre sűrűbb és erősebb a mezőny. Nagyon sok jó és elismert versenyző lesz az ellenfelek között. Mindenesetre a felmérő edzéseken ő is nagyon jól teljesített, így az érem simán összejöhet neki is.

Mindkét versenyzőnk indul majd csapatban is. Mivel nem egy kvartettben lesznek, akár négy medál is lehet a Haladás VSE össztermése az Európa-bajnokságon.

Addig is: Hajrá Dodesz! Hajrá Toma!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top