Aki látta, biztos nem bánja, hogy ezt a programot választotta ma estére! Jól kidogozott, pörgős támadásoknak és bravúros védéseknek lehettünk tanúi. Nagy iramban kezdődött a bajnoki döntő harmadik mérkőzése. Michel Melo mai nap már pályára léphetett az eltiltását követően. Az első félidőben a Haladás több helyzetet is kiharcolt, de az első gólt a hazaiak csapata szerezte az 5. percben. Alasztics a Berettyó több távoli bombáját is folyamatosan hárítani tudta. A játékosok nem kímélték egymást, minden lehetőséget kihasználtak, hogy saját javukra fordítsák a mérkőzést. Az első etap 17. percében ismét egy hazai gól született. A kiharcolt helyzeteinket sajnos nem tudtuk pontra váltani. Sásdi hatalmas kisbüntető védésével ért véget a félidő, így 2:0-s eredménnyel mentünk az öltözőbe.

A szünet után mintha mi sem történt volna, ugyanazzal a tempóval estek egymásnak a csapatok. A második félidő első gólját bravúros csellel Vas Ádám szerezte meg. A találat után a Haladás fokozatot váltott és sorra bombázta Tihanyi kapuját.  A második félidő 14. percében Sanchez megkapta a második sárgalapját és ezzel együtt a pirosat is. Rögtön a kiállítás után a Berettyóújfalu meg is szerezte a harmadik gólját. Zöld fehérek nem adták fel a mérkőzést és egy 10 méteres kisbüntető rúgással Simic szépített, 3:2. Alig telt el pár perc, Vidák passzolt és Simic ismét betalált, kiegyenlített a Haladás! Simicet nem lehetett megállítani és kisbüntetőből újabb gólt szerzett. 5 másodperccel a vége előtt egy szerencsétlen találattal egyenlített az ellenfél.

Hosszabbításban Melo szabálytalansága miatt tízméteres büntető következett, amit a Berettyó ki is használt és ismét átvette a vezetést. A hazaiak megint kiharcoltak egy büntetőt, amit sajnos Sásdi nem tudott hárítani. A piros mezesek számára tökéletesen telt a hosszabbítás két félideje. Játékosaink mindent megtettek, hogy a „hullámvasútról” pozitív mérleggel szálljanak le.

Az eredmény ellenére kiélezett mérkőzést láthattunk, a Berettyó együttese most jobban tudta kihasználni a helyzeteket a pályán. A mérkőzés során a Fortuna sem állt mellénk, de pár nap múlva jöhet a visszavágó, és hazai pályán ismét bizonyíthatjuk, hogy megérdemeljünk a bajnoki címet. Hétfő 19:45, Haladás Sportkomplexum! Mi ott leszünk!

KÖVESD INSTAGRAM OLDALUNKAT IS!

Futsal NB1 Tabella

Pos Team Pts
1. MVFC Berettyóújfalu 50
2. Haladás VSE 46
3. Nyírgyulaj KSE 29
4. FTC Fisher Klíma 26
5. Dunaferr DueDutrade FC 25
6. Aramis SE 25
7. Debreceni Egyetemi AC 20
8. Futsal Veszprém 16
9. Rubeola FC 11
10. SG Kecskeméti Futsal 10

Következő mérkőzések

Go to top