Aki látta, biztos nem bánja, hogy ezt a programot választotta ma estére! Jól kidogozott, pörgős támadásoknak és bravúros védéseknek lehettünk tanúi. Nagy iramban kezdődött a bajnoki döntő harmadik mérkőzése. Michel Melo mai nap már pályára léphetett az eltiltását követően. Az első félidőben a Haladás több helyzetet is kiharcolt, de az első gólt a hazaiak csapata szerezte az 5. percben. Alasztics a Berettyó több távoli bombáját is folyamatosan hárítani tudta. A játékosok nem kímélték egymást, minden lehetőséget kihasználtak, hogy saját javukra fordítsák a mérkőzést. Az első etap 17. percében ismét egy hazai gól született. A kiharcolt helyzeteinket sajnos nem tudtuk pontra váltani. Sásdi hatalmas kisbüntető védésével ért véget a félidő, így 2:0-s eredménnyel mentünk az öltözőbe.

A szünet után mintha mi sem történt volna, ugyanazzal a tempóval estek egymásnak a csapatok. A második félidő első gólját bravúros csellel Vas Ádám szerezte meg. A találat után a Haladás fokozatot váltott és sorra bombázta Tihanyi kapuját.  A második félidő 14. percében Sanchez megkapta a második sárgalapját és ezzel együtt a pirosat is. Rögtön a kiállítás után a Berettyóújfalu meg is szerezte a harmadik gólját. Zöld fehérek nem adták fel a mérkőzést és egy 10 méteres kisbüntető rúgással Simic szépített, 3:2. Alig telt el pár perc, Vidák passzolt és Simic ismét betalált, kiegyenlített a Haladás! Simicet nem lehetett megállítani és kisbüntetőből újabb gólt szerzett. 5 másodperccel a vége előtt egy szerencsétlen találattal egyenlített az ellenfél.

Hosszabbításban Melo szabálytalansága miatt tízméteres büntető következett, amit a Berettyó ki is használt és ismét átvette a vezetést. A hazaiak megint kiharcoltak egy büntetőt, amit sajnos Sásdi nem tudott hárítani. A piros mezesek számára tökéletesen telt a hosszabbítás két félideje. Játékosaink mindent megtettek, hogy a „hullámvasútról” pozitív mérleggel szálljanak le.

Az eredmény ellenére kiélezett mérkőzést láthattunk, a Berettyó együttese most jobban tudta kihasználni a helyzeteket a pályán. A mérkőzés során a Fortuna sem állt mellénk, de pár nap múlva jöhet a visszavágó, és hazai pályán ismét bizonyíthatjuk, hogy megérdemeljünk a bajnoki címet. Hétfő 19:45, Haladás Sportkomplexum! Mi ott leszünk!

Események

Go to top