A Haladás VSE múltja lassan 100 évre tekint vissza. 1919-ben alapult egyesület Szombathely város sportéletében meghatározó szerepet tölt be. A Haladás mindig a sportot tartotta szem előtt. Az évek során rengeteg nehézségen ment át és sok vihart vészelt át. Az új sportkomplexum megépülés után az itt folyó munka még színvonalasabb tud lenni. 

A HVSE filozófiája még mindig az 1919-s fiatalok eszméit követi. Fő célunk, hogy a fiatalok sportközpontú nevelést kapjanak, önfegyelemre, kitartásra és küzdésre neveljük őket. Sport népszerűsítése fontos feladatunk. Manapság a sport egyre jobban háttérbe szorul, de szerencsére a HVSE szakosztályvezetői, edzői és sportolói elkötelezettek. Napi szinten küzdenek meg együtt a nehézségekkel, és minden nap apró lépéseket tesznek a céljaik elérése érdekében. Ezzel hírnevet szerezve az egyesületnek, a városnak és a sportnak. 

Dolgozzunk együtt, dolgozzunk a sportért! 

  

Ügyesen bánsz a labdával? Szeretnél Te lenni a következő Görbicz Anita, vagy Iváncsik Gergő? Akkor nálunk a helyed! Próbáld ki minél előbb!

 

Te is túl sok Walking Dead sorozatot nézel? Talán velünk együtt Te is félsz egy Zombiapokalipszistől? Mi már 2010 óta készülünk rá, gyere Te is!

 

Idén került először megrendezésre egy három napos gyereknapi programsorozat a Haladás Sportkomplexumban. Péntek reggeltől vasárnap délig folyamatosan zajlottak a különféle események.

A rendezvény csúcsprogramja az ovisok, és diákok számára megrendezett labdarúgó torna volt. Közel 700 gyerek érkezett Vas megyéből a megmérettetésre. A legkisebbek 30 óvodából érkeztek hozzánk.

A rohonci úti parkolóban a hétvége során több ezer ember fordult meg. A hangulatot a sztárvendégek fokozták és a kilátogatók számos ingyenes programban vehettek részt!

Események

Go to top