A Haladás VSE múltja lassan 100 évre tekint vissza. 1919-ben alapult egyesület Szombathely város sportéletében meghatározó szerepet tölt be. A Haladás mindig a sportot tartotta szem előtt. Az évek során rengeteg nehézségen ment át és sok vihart vészelt át. Az új sportkomplexum megépülés után az itt folyó munka még színvonalasabb tud lenni. 

A HVSE filozófiája még mindig az 1919-s fiatalok eszméit követi. Fő célunk, hogy a fiatalok sportközpontú nevelést kapjanak, önfegyelemre, kitartásra és küzdésre neveljük őket. Sport népszerűsítése fontos feladatunk. Manapság a sport egyre jobban háttérbe szorul, de szerencsére a HVSE szakosztályvezetői, edzői és sportolói elkötelezettek. Napi szinten küzdenek meg együtt a nehézségekkel, és minden nap apró lépéseket tesznek a céljaik elérése érdekében. Ezzel hírnevet szerezve az egyesületnek, a városnak és a sportnak. 

Dolgozzunk együtt, dolgozzunk a sportért! 

  

Ügyesen bánsz a labdával? Szeretnél Te lenni a következő Görbicz Anita, vagy Iváncsik Gergő? Akkor nálunk a helyed! Próbáld ki minél előbb!

 

Te is túl sok Walking Dead sorozatot nézel? Talán velünk együtt Te is félsz egy Zombiapokalipszistől? Mi már 2010 óta készülünk rá, gyere Te is!

 

Szakosztályunk kedvelt szakága 2019-ben is elstartolt. Hétvégén már több helyen kerültek megrendezésre szabadtéri versenyek. Csapatunk versenyzői nagy örömmel vágtak neki a 3D szakág adta idei kihívásoknak.

Szombaton Ausztriába, míg vasárnap Győrvárra látogattak íjászaink. A már megszokott módon most sem maradtunk érmek nélkül. A göttelsbergi versenyen közel 300 induló volt és vadászreflex kategóriában a gyerekek között Szabolcsi Bence nem talált legyőzőre. A hét utolsó napján megrendezett 3D és terep versenyen Molnár József vadászreflex kategóriában aranyérmet, Tomsics Balázs ezüstérmet szerzett, így sikeresen kibéreltük már sokadjára a dobogó legfelső fokait. Tovább áSeres Armand második helyet, Simon Zoltán pedig harmadik helyet szerezte meg HU kategóriában. Baumgartner Eszter barebow kategóriában első érmét megszerezve második lett. Legifjabbaink közül olimpiai kategóriában Baranyai Levente ismét a dobogó tetejére állhatott. A versenyszezon ezen a hétvégén folytatódik.

Go to top