Aramis SE - Kútház Haladás VSE 1:6 (0:3)

Az NB I-es futsal bajnokságban idegenben folytatta a szereplést a Haladás futsal csapata. Budaörsre látogattak a szombathelyiek az Aramis otthonába. A csapaton látszott, hogy bizonyítani akarnak a múlt fordulóban elszenvedett vereség után. A Hali játékosai látványos, jó játékkal rukkoltak elő, szemet gyönyörködtető gólokat lőttek. Megérdemelten született vasi siker ilyen arányban is, egy taktikusan játszó, jól futsalozó Aramis ellen. Gratulálunk a csapatnak! Hajrá Hali!

Gólszerzők:

Lassan lendült játékba a Haladás, egy agresszív csapattal találta szembe magát. De aztán rendezte a sorait, pontosabb játékra váltott, aminek eredményeképpen rúgott gyorsan két gólt (9. perc: 0-2). Aztán Sásdi kapuba tartó emelését „védte” a hatoson kívül a hazai kapus, amiért kiállították. A szabadrúgást pedig egy begyakorolt figurából gólra is váltotta a szombathelyi gárda. Kellett a szünet a hazaiaknak. De a zöld-fehérek fordulás után sem lassítottak, sorra dolgozták ki a helyzeteket, nem tudta tartani a lépést a házigazda. Jött is a negyedik Haladás-gól. Korán eldőlni látszott a mérkőzés – egy váratlan találattal ugyan szépített az Aramis, de ez a gól nem változtatott a játék képén. Sokat játszott vészkapussal a házigazda, de így sem tudott mit kezdeni ellenfelével, sőt sok labdát lopott a Haladás, de a helyzetek zömét elpuskázta. Igaz, két szombathelyi találat még így is belefért a meccsbe. Simán, a vártál talán könnyebben érvényesítette a papírformát a Haladás.

Sziffer András: – Elégedett vagyok a látottakkal, az eredménnyel. Jól játszottunk, jól harcoltunk, szervezetten, csapatként dolgoztunk – és most berúgtuk a helyzeteinket, nem úgy, mint az előző fordulóban a Veszprém ellen. De a helyzetek alapján akár nagyobb arányban is legyőzhettük az egyébként jól futsalozó Aramist.

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor