2:0-ra verték a Király SE csapatát a HVSE 17 évesei. A bajnoki mérkőzés végig kiélezett volt, de megérdemelten győztek a mieink.

 

Csapat: HVSE U-17

Időpont: 2018.03.31.

Helyszín: Haladás Sportkomplexum, Kondics pálya

Esemény: bajnoki mérkőzés

Haladás VSE - Király SzE 2:0 (1:0)

Gólszerzők: Kopácsi D., Pap M.

Haladás VSE U-17: Kiss D., - Nagy B., Komjáthy J., Machinek B., - Nemes D., (Ódor Á.), Prán A., Varga Cs., Varga B., - Németh B., (Mercs L.), Pap M., Kopácsi D., (Tamás B.)

Szenczi Imre, edző értékelése:

"Sajnos az utolsó pillanatban, betegség miatt változtatnunk kellett a tervezett kezdőcsapaton. Zelles Z. helyén annak a Nemes Dávidnak kellett beszállnia, aki még messze nincs száz százalékos állapotban. Az első gólunk előtt is meg voltak a lehetőségeink a vezetéshez, de azt követően olyan ziccereink voltak, amivel le kellett volna zárnunk a mérkőzést. A második félidőben az ellenfél nagyobb hangsúlyt fektetett a támadásokra, így kontrákból tetemes előnyt is szerezhettünk volna. Egy szenzációs lövéssel sikerült két gólt tenni közé, de az ellenfél még így sem adta fel. Ebben a bajnokságban nem tapasztalt lelkesedéssel és akarattal futballoztak. Félő volt, ha betalálnak, nagyon nehéz helyzetbe is kerülhetünk. Szerencsére túl sok lehetőséget nem adtunk és a további kontráink folyamatosan kecsegtettek a mindent eldöntő találattal. Sajnos rossz megoldásokat választottunk, illetve nullárol nem találtuk el a labdát, így végig kiélezett csatát vívtunk. A héten két bajnoki döntőnek beillő mérkőzést játszottunk. A 2002-es korosztályú játékosaink Iszak Gábor irányítása alatt (köszönöm a segítségét) csütörtökön is mérkőzést játszottak, így kevésbé voltak frissek, mint az előző meccseken. Mindkettőt abszolváltuk, így a bajnoki címeket már csak mi ronthatjuk, veszíthetjük el. Az ellenfélnek is szeretnék gratulálni, mivel eddig a legnehezebb feladat elé ők állítottak minket ebben a bajnokságban. A saját csapatunknak szintén jár a nagy gratuláció, mert mindent kiadtak magukból és - véleményem szerint - megérdemelt győzelmet arattak a derbin! 
A sok jó teljesítmény mellett kiemelkedett: Nagy B., Machinek B., Varga B., Pap M., Kopácsi D.
Szép volt srácok, de még messze nincs vége!"