A közel 100 éves Haladás tovább bővíti a sportolni vágyó szombathelyi gyerekek lehetőségeit, ezért elindítja férfi kézilabda utánpótlás képzését.

A kézilabdázás nem csak városunkban, de a Haladáson belül is nagy hagyománnyal rendelkezik. Rengeteg megkeresés, illetve felkérés érkezett a férfi vonal elindításhoz. Az új Haladás Sportkomplexum szinte minden sportág számára új kapukat nyit meg, így a HVSE női kézilabdája mellett útjára engedhető a fiú utánpótlás is. A város legújabb és legimpozánsabb sportlétesítményének segítségével exkluzív életpályamodellt tudunk felmutatni a hozzánk érkező sportolni vágyó gyerekek számára. A most elinduló fiú toborzás célja, hogy a csarnokunk 21. századi körülményeinek előnyeit ősztől minél több gyermek élvezhesse. Komoly szakmai stábbal, már most várjuk a lelkes fiatalok jelentkezését a szeptemberben induló edzéseinkre.

Általános tájékoztatót a következő e-mail címen lehet kérni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Gál Sándor szakosztályvezető: „Már régóta tervezzük, hogy meglévő női szakosztályunkat kiegészítsük fiú vonalon is. Úgy érezzük, az új komplexum felépülésével, hogy most jött el az idő, hogy ezen az úton is elinduljunk. Szeretnénk, ha minél több fiú is kipróbálhatná magát ebben a sportban.” 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top