A koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után ismét elkezdhetett edzésre járni az a közel száz gyermek, aki a Haladásban teniszezik. Szakosztályunk tagjai a Sportliget salakos pályáin gyakorolhatnak.

Valamivel több mint egy hete kezdhették újra a tréningeket teniszezőink. Jelenleg három pályát tudnak használni, de ezek száma a sátor eltávolítása után hamarosan hatra bővül majd a Sportligetben.

- Nagyon hiányzott a játék, ezért most minden nap itt vagyok a foglalkozásokon. Sajnos sokszor esik az eső, ami azért jelentősen befolyásolja az edzésprogramot. Jó volt a társakkal személyesen is találkozni, mert a kijárási korlátozás alatt csak a neten tudtunk egymással kommunikálni – adott hangot örömének Szabó Dániel.

Jelenleg hét edző irányításával közel száz fiatal teniszező sportol a Haladás színeiben. A fiatalok a kényszerű szünet alatt sportágspecifikus erősítéseket végezhettek 10 napos periódusokra beosztva. Most viszont gyorsan vissza kell zökkenniük a megszokott ritmusba.

- Szabályosan labdaéhségük volt a gyerekeknek. Szabályosan vissza kell őket fognunk, annyira szeretnének edzeni. Ennek köszönhetően persze gyorsan visszatérnek a korábban jól begyakorolt mozgások. Jó nézni őket. Ráadásul új otthonra is találtunk a Sportligetben – fogalmazott Szabó Hajnalka. Szakosztályvezetőnk elmondása szerint júniusban már elkezdődnek a különböző korosztályos megyebajnokságok, azt követően pedig az országos erőfelmérők is beindulnak majd.

- Nagyon jó érzés ismét a tanítványok között lenni, de egy pillanatra sem feledkezünk meg a biztonságról. Szigorúan betartjuk a lázmérésre, fertőtlenítésre és távolságtartásra vonatkozó előírásokat – zárta szavait Szabó Hajnalka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 17 +19 33
2. Futsal Veszprém 17 +27 32
3. Újpest FC-220VOLT 17 +4 32
4. MVFC Berettyóújfalu 17 +23 30
5. DEAC 17 +4 29
6. SG Kecskeméti Futsal 16 +17 28
7. Aramis SE 17 +7 28
8. Nyírgyulaj KSE 17 -14 15
9. TFSE-Bestrong 16 -50 12
10. Kistarcsa Futsal 17 -37 5
Go to top