Rendkívül sűrű programot tudhatnak maguk mögött a Haladás VSE teniszezői. Bőven jutott feladat a játékosoknak és az edzőknek is.

A nagy sorozat egy bemutatóval kezdődött, melyre a Neumann-iskola napközis tanítói hívták meg a Hali teniszezőit. A remek hangulatú rendezvényen klubunk kilenc játékosa, valamint három edzője vett részt. A programban ovis, általános iskolás, valamint gimis teniszezőink mutatták be a játék alapjait, érdekességeit az érdeklődő gyerekeknek, akik később ütőt is ragadhattak. Mintegy 200 érdeklődőt vonzott a rendezvény, ami így rendkívül sikeresnek minősíthető.

A bemutatót követően 2 verseny következett. Az első viadal az országos „Play and Stay” csapatbajnokság volt, melyre egy fiú és három lány együttessel utazott a Haladás. A 11 évesnél fiatalabb játékosok számára rendezett erőfelmérőn összesen 75 gárda közel 300 játékosa vett részt. A rendkívül népszerű és rangos versenyen csoportküzdelmekkel kezdődik, melyek után az első helyezettek jutnak tovább. Sajnos a szombathelyi gyerekek a második helyen zártak, így nem kerültek a legjobb nyolc közé, ám ennek ellenére is minden dicséretet megérdemelnek, ugyanis tavaly óta rengeteget fejlődtek. Színvonalas meccseket játszottak, szívüket-lelküket kitették a pályára.

A gyerekek számára rendezett versenyeken a korcsoportokat színekkel jelölik. Piros (7-8 évesek), narancs (9-10 évesek), zöld (11 évesek)

A csapatok tagjai:

Fiúk: Gerencsér Soma (zöld), Rácz István (narancs), Hérincs Bence Botond (piros)

Lányok: Andrási Dóra, és Tóth Emma (zöld), Balázsfalvi Noémi és Szeme-Haág Szonja (narancs), Efuni Viktória és Matiz Johanna (piros)

A második verseny a hazai rendezésű Sportliget Kupa volt, melyen négy érmet, valamint több értékes helyezést gyűjtöttek be a Haladás VSE utánpótláskorú teniszezői.

Efuni Viktória (piros) arany-, Gerencsér Soma (zöld) ezüst-, míg Matiz Johanna (piros), valamint Hérincs Bence Botond (piros) bronzéremmel gazdagodott.

Szemes-Haág Szonja (narancs) pedig a negyedik helyen végzett.

Legutóbb viszont nem a játékosok, hanem az edzők játszották a főszerepet, ugyanis klubunk képviseletében Szabó Hajnalka, Sági Lászlóné és Donázyné Krisztik Anikó vett részt egy kétnapos továbbképzésen, melyen angol, norvég, francia és horvát szakemberek előadásait hallgathatták meg.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 17 +19 33
2. Futsal Veszprém 17 +27 32
3. Újpest FC-220VOLT 17 +4 32
4. MVFC Berettyóújfalu 17 +23 30
5. DEAC 17 +4 29
6. SG Kecskeméti Futsal 16 +17 28
7. Aramis SE 17 +7 28
8. Nyírgyulaj KSE 17 -14 15
9. TFSE-Bestrong 16 -50 12
10. Kistarcsa Futsal 17 -37 5
Go to top