A hatodik helyen végezett U12-es fiú kézilabdacsapatunk a 15. alkalommal megrendezett Üstökös Kupán. Takács Gabriella tanítványai jó meccseket játszottak, kemény ellenfelekkel találkoztak.

Három csoportban, kilenc gárda lépett pályára a nagy hagyományokra visszatekintő dunaújvárosi torna U12-es korosztályában. A Haladás VSE csapata kezdésként nagyon simán, 25:6-ra legyőzte a debreceniek második számú együttesét, majd pedig nagy küzdelemben 9:7-re kikapott az Angyalföldi SI fiataljaitól, így az A-jelű trió második helyén végzett, ami azt jelentette, hogy a folytatásban a 4-6. helyezésekért szállhatott harcba.

A helyosztókon Takács Gabriella tanítványai előbb 13:10 arányban alulmaradtak a PLER gárdájával szemben, majd pedig 13:6-ra veszítettek a Debrecen első csapata ellen, így a hatodik pozícióban zártak.

Takács Gabriella edző: - Remek lehetőség volt ez a torna arra, hogy erős ellenfelekkel találkozzunk és jó, küzdelmes mérkőzéseket játszhassunk. Összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel, bár azt picit sajnálom, hogy nem sikerült bejutnunk a legjobb három közé. Az Angyalföld elleni csoportmeccsünkön csak nüanszokon, leginkább elhibázott ziccereken múlott a győzelmünk. A védekezésünk mind a két napon jó volt: a srácok bátran ütköztek, odasegítettek egymásnak, sokat dolgoztak lábbal. A támadójátékon viszont bőven van mit javítanunk, leginkább a már említett ziccerek értékesítésére kell odafigyelnünk és a technikai hibák kiszűrésére.”

A tornát végül az FTC nyerte az U12-es fiúknál, megelőzve a Budakalász és az Angyalföldi SI együtteseit. A korosztály góllövőlistáján a szombathelyi Ladányi Dominik 5. lett 15 találattal.

A Haladás VSE mérkőzései:

Haladás VSE-Debrecen II. 25:6

Haladás VSE-Angyalföldi SI 7:9

Haladás VSE-PLER 10:13

Haladás VSE-Debrecen I. 6:13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top