Ötödik mérkőzésén már a negyedik győzelmét aratta a II. osztályú ifjúsági bajnokság Nyugati-csoportjában szereplő női kézilabdacsapatunk.  A Hali fiataljai ezúttal Siófokon nyertek 37:28-ra.

Különböző okok miatt három játékos hiányzott a szombathelyi zöld-fehérek keretéből, így nem lehetett könnyed Balaton-parti kirándulásra számítani. Ezt az első percek bizonyították is, mivel a hazaiak kezdtek picivel jobban. Az első félidő derekán azonban már Mátés István tanítványai jártak négy góllal előrébb, amit a szünetig még növelni is tudtak.

A 17:12-es Hali-vezetésről induló második játékrész elején feljöttek a siófokiak 19:16-ra, ám mint később kiderült, ezzel el is lőtték az összes puskaporukat. A szervezetten játszó szombathelyiek a folytatásban felőrölték a hazaiak ellenállását és végül a vártnál jóval fölényesebb győzelmet arattak, amivel a tabella második helyére léptek előre.

Mátés István: - Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A csapatunk minden tagja dicséretet érdemel, ugyanis végig nagy akarással és ambícióval játszott. Támadásban igen szép dolgokat csináltunk, jól működnek a begyakorolt taktikai elemek. A védekezésünk ugyan picit puhább volt, de ez ma nem okozott komolyabb gondot. Örülök annak, hogy a lányok láthatóan jól bírják a heti két mérkőzés jelentette megterhelést.

Siófok KTC KFT II.-Haladás VSE 28:37 (12:17)

Siófok, vezette: Füzi, Polgár

Haladás VSE: Németh Janka – Bogáth Petra 1, Tóth Vivien 5, Dobos Dorka 8, Szár Dzsenifer 2, Horváth Hanna 12/2, Nyári Luca Sára 4. Csere: Falussy Flóra 2, Sulyok Csenge 2, Gyallai Virág 1, Horváth Angéla, Marton Petra. Edző: Mátés István

7 méteres: 7/5 illetve 3/2

Kiállítás: 4 perc illetve 8 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top