A Szekszárd legyőzése után a bombaerős Dorog otthonában már vereséget szenvedett az ifjúsági II. osztály Nyugati-csoportjában szereplő leány kézilabdacsapatunk.

Minden kétséget kizáróan a csoport egyik, ha nem a legerőbb együttesének vendégeként léptek pályára Mátés István tanítványai. A Dorog gárdájában öt olyan játékos szerepelt, aki a klub NB I/B-ben játszó felnőtt csapatának is meghatározó tagja. Ennek ellenére kifejezetten bátran, megilletődöttség nélkül kezdtek a vasi zöld-fehérek és a 14. percben még 7:6-ra vezettek. A folytatásban viszont átvették az irányítást a hazaiak, akik gyors indításokból szerzett góljaiknak köszönhetően a félidőben már hét találattal jártak előrébb. A 17:10-ás állásról induló második játékrészben pedig még folyamatosan növelni is tudták az előnyüket és végül 34:18 arányban megnyerték a találkozót.

Mátés István edző: - Talán az egész bajnokság legnehezebb feladata várt ránk Dorogon, mivel egy bombaerős gárda vendégeként kellett pályára lépnünk. Az első negyedórában nyújtott teljesítményünkkel elégedett vagyok, az mindenképpen bíztató lehet a jövőre nézve. Amúgy papírforma eredmény született. Kijött a két csapat közötti tudásbeli és korbeli különbség. Tragédia nem történt, dolgozunk tovább.

Dorogi SE-Haladás VSE 34:18 (17:10)

Dorog, vezette: Holman, Rubint

Haladás VSE: Németh Janka – Dobos Dorka 3, Horváth Hanna 6, Szekeres Szederke 1, Sulyok Csenge 1, Tóth Vivien 2, Nyári Luca. Csere: Falussy Flóra 1, Gyallai Virág 2, Szabó Katalin 1, Bogáth Petra 1, Breznovits Karola. Edző: Mátés István

7 méteresek: 5/4 illetve 2/0

Kiállítások 4 perc illetve 8 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top