Megnyerték U13-as fiú kézilabdázóink a Pest megyei településen rendezett hatcsapatos korosztályos tornát, melynek legjobb játékosa Tóth László lett a Haliból.

Hat csapat részvételével rendeztek korosztályos kézilabda tornát Veresegyházán, melyre klubunk U13-as fiú gárdája is meghívást kapott. A hetek óta tartó kemény felkészülésnek és a répcelaki edzőtábornak köszönhetően a Takács Gabriella által irányított gárda remek fizikai állapotban és kifejezetten jó formában érkezett a viadalra.

A zöld-fehér gyerekek a B-csoportban kezdték meg a küzdelmeket, ahol előbb a Cegléd csapatát verték 20:16-ra, majd pedig a Diósd együttesét 28:4-re, így bejutottak a döntőbe. A fináléban a Dunakeszi ellen lépett pályára a zöld-fehér legénység és 16:9 arányú győzelmének köszönhetően megnyerte a tornát.

- Nagyon örülök ennek a sikernek és főként annak, hogy sok olyan játékelemet láttam viszont a fiúktól, melyeket az utóbbi időben sokat gyakoroltunk. Főként támadásban jeleskedett a csapatunk, a belső posztok és a beálló kapcsolata nagyon jól működött és az átlövők is rendre jó passzokkal hozták helyzetbe a szélsőket. A védekezésünkön viszont még van mit javítanunk – összegezte tapasztalatait Takács Gabriella, az U13-as csapatunk edzője.

A viadal győztesének járó aranyérem mellett egy különdíj is Szombathelyre került, ugyanis a szakemberek Tóth Lászlót választották a torna legjobb játékosának.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top