"Mondj igent a kézilabdára!" –  Méltó befejezése volt a sikerekkel teli szezonnak kézilabda táborunk. A 2018-19-es szezonban  utánpótlásunkban már 19 csapatot tudtuk versenyeztetni és több csapatunk  országosan elismert tornákon is szerepelt. Idén először sikerült nemzetközi tornára is eljutnunk, ami igazi élmény volt a gyerekek számára.

 Az idei  szezonzáró táborunkban is természetesen a főszerep a kézilabda edzéseké volt, de  a kézilabdán kívül sok kiegészítő program varázsolta élménydússá a hetet. Hétfőn? a komplexumtúra keretein belül a gyerekek megtekinthették a stadiont, a VIP szektorokat és minden helyiséget, ahol sportolóink készülnek. Kedden  a Csimborasszó Rehabilitációs Központ gyógytornászai a core izmokat megmozgató edzéssel készültek a táborozók számára, kiemelve a prevenció és az egészséges fejlődés elengedhetetlen fontosságát. Látványos trükkökkel, mutatványokkal Nagy Jonathan, illuzionista varázsolt jókedvet a szerda délutáni programba. A Holdfényligetben és a Sárvári Fürdőben két teljes napot töltöttünk el , végül pénteken egy közös mozival zártuk a hetet.

Most egy kis pihenő következik versenyzőinknek, de hamarosan kezdődik a 2019/2020-as szezon és augusztusban megkezdődnek a felkészülések az idényre. Addig is ne feledjétek a „Tábor Arca” játékunkat, ahol igazán szoros versenynek lehetünk tanúi! Lájkra fel!