Mélyen az emlékezetünkben él a nyár csúcsteljesítménye, U 14-es együttesünk győzelme a nemzetközi Cell Cup tornán.  Fiatal sportolóink szereplése büszkeséggel tölti el az egyesület körül dolgozókat  és a szurkolóinkat egyaránt.  A Haladás számára az utánpótlás rendkívül fontos,  felmenő rendszerünkben igyekszünk lehetőséget biztosítani a törekvő, tehetséges kézilabdázóknak.   A zöld-fehér szakosztály financiálisan is teljes vállszélességgel a jövő kézilabdázói mögött áll,  a lehető legjobb feltételeket próbáljuk biztosítani növendékeinknek.  Rendhagyó írásunkban ezúttal a főszereplőket kérdeztük, hogy érezték magukat a sikeresen záródó viadalon.  Aranyérmes játékosaink készségesen válaszoltak a kupaélményt firtató kérdésre.

Kovács Dóra, beálló:

„Fantasztikus érzés volt részt venni az első nemzetközi versenyünkön, tetszett ,hogy ilyen sok országból érkeztek csapatok és ekkora volt a nyüzsgés. Bár fárasztó volt a sok oda-vissza utazás, a győzelmek ezt feledtették velünk. Nagyon együtt volt a csapat, akartuk ezt a sikert, ott voltunk fejben és állóképeségileg is. Egységesek voltunk, ezért lehetett miénk a kupa. Egyszerűen hihetetlen érzés volt, megkoronázta az egész heti teljesítményünket. Jó volt látni az örömöt a többiek arcán is.”

 

 

Török Fanni, balszélső:

„Nagyon jó érzés volt részt venni  nemzetközi tornán, a csapatok nagyon ügyesek voltak és úgy gondolom sportszerűen is játszottak illetve mi is fair módon álltunk hozzá a mérkőzésekhez. Mindegyik nagyon kimerítő volt, de ki tudtuk magunkat pihenni szerencsére. Minden nap a következő mérkőzésre koncentráltunk. Nagyon felemelő érzés volt a dobogóra állni, és érezni azt a sikert, amiért ennyit küzdöttünk egész héten. Nagyon büszke voltam az egész csapatra, hogy keményen megoldoztunk a sikerért, és az utolsó pillanatokban sem adtuk fel.  Jó érzések vannak bennem az egész Cell Cupról.”

 

 

Takács Szelina, kapus:

„ Egyszerűen szuper érzés volt, hisz nem úgy indultunk el, hogy az első helyet elérjük,  hanem, hogy a lehető legjobb eredményt hozzuk ki magunkból. Furcsa érzés is volt rèszemről, mert ilyen rendezvényen nem minden nap vesz részt az ember. Fárasztó, megterhelő is volt, de az edzőnk nagyon sokat segített a felkészülésben, ezért nem ért minket megterhelés.  Még úgy sem, hogy szinte naponta két mérkőzést játszottunk. Csodálatos volt felállni a dobogóra, mert nagyon régen értünk el ilyen eredményt, és én személy szerint nagyon büszke vagyok a csapatra, és mindenkire, aki segített nekünk átélni mindezt.  Az aranyérem minden fáradtságért kárpótol bennünket.  Úgy érzem végre volt összetartás, és a siker a csapatszellemnek köszönhető.”

 

 

Dobos Dorka,  átlövő:

„Izgatottan vártam már a Cell Cup-ot, hogy a megterhelő alapozás után milyen teljesítményt fogunk nyújtani. Igazi csapatként játszottunk egymásért és a győzelemért. A kemény munkának köszönhetően a szoros meccsek végen mi bírtuk jobban erővel és koncentrációval. Büszkén és meghatottan álltunk a dobogó legfelső fokán, hiszen más országok csapatainál is jobbak voltunk.  Nagy siker ez számunkra, szép emlékként fogjuk megőrizni a későbbiekben is.”