Feltekertették a hangerőt fiatal sportolóink, annyira vehemensen szurkoltak nekik a zöld-fehér szimpatizánsok. Akárcsak a korábban megrendezett tornákon, ezúttal is vastaps kísérte a hétvége főműsorszámának számító Sárkányölő Kézilabda Kupa eredményhirdetését. A fiútornán a lelkes versengés nagy médiahullámokat vert, az ifjú titánokat pedig telt ház fogadta a Sportkomplexumban.  A sikeres rendezvényen eredményesen szerepeltek a Haladás VSE kézilabdacsapatai, egy alakulatunk aranyéremmel, egy pedig bronzéremmel zárt.  Az utánpótlás edzőink pedig megsüvegelendő teljesítménnyel, jól felkészítették növendékeiket.

Minden kerek volt a hétvégén, a zöld-fehér klub kézilabda berkeiben. A fiatalok előtt nálunk tárva-nyitva az ajtó, talán ez is az egyesület népszerűségének egyik fontos letéteményese.  A különleges hangulatú Sportkomplexumban igazán modern körülmények várják a kézilabdázni vágyó fiúkat és lányokat is, még akkor is, ha éppenséggel suli után fáradtan baktatnak a tréningekre. A legtöbben már ismerik a járást, tudják jól, hogy mi fán terem a rendszeres mozgás, és ez a vadonatúj köntösbe bújtatott lehetőséggel karöltve igazán csábító a gyermekeknek és a szüleiknek is egyaránt.  A Haladás-családban igyekszünk a látványsportokra nagy hangsúlyt fektetni, a szakosztályok munkája nyomán a régió egyik legnépszerűbb egyesületének számítunk.  A kézilabda irányába is fokozott az érdeklődés, szerencsére nem vagyunk híján a jó feltételeknek sem.

Minden eddiginél több ajándék, nyeremény várta kis gazdáit a torna kezdő sípszavát követően.  A Haladás VSE vezetősége ugyanis a nívót reprezentálandóan, számos aprósággal jutalmazta a Sárkányölő kupán résztvevő fiatalokat, edzőiket.  A remek hangulatú rendezvényen messzemenőkig nagy volt az érdeklődés, a csemetéiknek szurkoló szülők szinte teljesen megtöltötték a munkacsarnok lelátóit.  A fiú szakosztály népszerűsége vetekszik a leányokéval, ez jól lemérhető az egyesülethez beiratkozók számán illetve magán a tornák látogatottságán is.  A körmérkőzéses formában lebonyolított vetélkedésen több mérkőzés is igencsak szoros véghajrával kecsegtetett. Amikor az izgalomfaktor a tetőfokára hágott, akkor lett csak igazán frenetikus hangulat a nézőtéren.  A korosztályhoz mérten magas színvonalon, jó tempóban mozogtak növendékeink, de a riválisok közül is akad olyan csapat, amelyik jó magasra helyezte a lécet.  Az alapmozdulatokkal már ügyesen sáfárkodó játékosok szép, szemre is tetszetős akciókat vezettek, volt, hogy két percenként három gól is született.  A kapós egyéni akciókat követően tornádóként hangozott fel a nézőtéri tapsvihar, de a fiatal sportolók egymást is nagy lendülettel biztatták, ha éppenséggel nem a pályán kézilabdáztak.  Falussyné Kertész Helga és Simon Krisztina tanítványai szárnyaltak a népszerűségben, és mint utólag kiderült az eredményekben is.  Egyik csapatunk aranyérmes, a másik pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel.  Kiválóan szerepelt egyébként valamennyi gárda, az ajkaiak csípték meg az ezüstérmet. Nagy csinnadratta közepette, értékes nyereményekkel kísérve megválasztottuk a torna legjobb kapusát, a gólkirályt,  illetve a legjobb játékost is. Az utóbbi kettő kategóriában szintén a hazaiak örülhettek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top