A Szerencsejáték Zrt. hazánk paralimpiai úszóbajnokával, Illés Fannival a középpontjában indította el országos szemléletformáló kampányát.

A nemzeti lottótársaság évek óta zászlóshajó szerepet vállal a fogyatékosságügy területén, amelyet most széleskörű országos szemléletformáló kampány indításával emel új szintre. Az évvégi kampány személyes, inspiráló történeteken keresztül mutatja be az elfogadás történeteit, és csatlakozásra hív a mindennapokban egy aktív, cselekvő közösségbe. Az akadálymentes jövő nemcsak a fizikai korlátok lebontásával érhető el, hanem a gondolatokban is meg kell kezdődnie. A társadalmi felelősségvállalást szívügyének tekinti a paralimpiai aranyérmes, Európa- és világbajnok úszó, Illés Fanni is, aki azok után, hogy a 2021-es tokiói játékokon is legyőzhetetlennek bizonyult, immáron mindent elért, amit a parasportban meg lehetett nyerni.

„A távolabbi céljaim közt az szerepel, hogy olyan családokon segítsek, ahol fogyatékkal élő gyermek van, és a sport által integráljam őket a társadalomba, mert úgy gondolom, hogy Magyarországon ez az egyik legnagyobb kitörési lehetőség. Itt tényleg mindenki meg tudja magát mutatni. Nem azt nézik, hogy mid hiányzik vagy mid van meg, hanem hogy te egy sportoló vagy, amit minden gyereknek át kellene élnie.” – mondta el Illés Fanni a kampány részeként készült kisfilmek egyikében.

A Szerencsejáték Zrt. 2017 óta fordítja a Nagykarácsony sorsjegy bevételeinek egy részét befogadó játszóterek tervezésére és létrehozására, az országos kezdeményezés révén 2022 év végéig összesen 23 befogadó játszóteret adnak át Budapesten és vidéken.

A Tarts velünk! kampány alappillére egy külön erre a célra létrehozott, az ügyet ténylegesen bemutató, szemléletformáló és integrációt elősegítő tematikus microsite (www.tartsvelunk.hu). Az akadálymentes (AAA) felület három témakörben (közösség, hétköznapi hősök, követendő példák), folyamatosan frissülő szöveges és videós tartalmakkal mutatja be az ismert és kevésbé ismert érintettek inspiráló életútjait, valamint azokat a pozitív nagyvállalati példákat, amelyek bárki számára igazodási pontok lehetnek.

https://www.youtube.com/watch?v=bqp2E1nhmuM

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 5 +5 16
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 5 -1 10
5. DEAC 5 -6 4
6. Futsal Veszprém 5 -12 4

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top