Hétvégén ismét minősítő versenyt rendeztek a Pestszentimrei Sportkastélyban. Az előző megmérettetéshez képest, csak a szabályrendszer változott. Most a versenyzők IFAA rendszerben lőhették meg a minősítéshez szükséges pontszámokat.

A koronavírus-járvány további terjedésének elkerülése miatt ismét két csoportra osztották a résztvevőket. Egyesületünkből Kukorelli Edit és Seres Armand indult a 60 lövéses viadalon. Edit kiegyensúlyozott teljesítménnyel ismét az első helyet szerezte meg. Armand holtversenyben a dobogó második fokára állhatott fel. Kategóriájában az első három helyezett 300 pontból 300 pontot teljesített, így a legkisebb kör, azaz X-es lövések száma döntött az aranyérem sorsáról.

Seres Armand: „Technikai hibával kezdtem a napot, amit sikerült hamar orvosolni. A verseny végéig kiélezett küzdelem volt és hárman is maximális pontot lőttünk. Ez a fajta verseny segít a lőtechnika javításában is. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, és várom már az országos bajnokságokat.”

A két Terem Országos Bajnokság március két hétvégéjén lesz megrendezve, a WA Miskolcon, míg az IFAA Pestszentimrén kerül lebonyolításra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Felső-házi rájátszás tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 2 +6 12
2. MVFC Berettyóújfalu 1 +3 7
3. Futsal Veszprém 1 0 3
4. SG Kecskeméti Futsal 2 -4 1
5. Debreceni Egyetemi AC 2 -5 1
Go to top