Nem csak a keretben, más fronton is történtek változások bajnoki címvédő együttesünkben. A 2021/2022-es szezontól vezetőedzőnk, Juanra Calvo munkáját David Martín segíti majd. A spanyol szakember első ízben dolgozik külföldön, interjúnkból pedig egy picit jobban megismerhetik őt.

Mondanál magadról pár szót, bemutatkoznál a szurkolóknak?

- David Martín vagyok, és 1982. május 28-án születtem Madridban. Tíz éve dolgozom edzőként, eddig Spanyolországban tevékenykedtem, ez az első külföldi munkám. A nagypályás labdarúgásból érkeztem, UEFA Pro licence-szel rendelkezem és izgatottan vártam már, hogy együtt dolgozzak a fiúkkal.

Hogyan kerültél kapcsolatba a Haladással?

- Juannal már egészen kisgyermek korunk óta ismerjük egymást és barátok vagyunk, kilencéves korunktól pedig egészen nyolc esztendőn keresztül együtt is futballoztunk Spanyolországban, innen az ismeretségünk.

Mi volt a legfontosabb, ami miatt a klub mellett tetted le a voksod?

- Természetesen a barátságunk is nagyon sokat jelentett, amikor a csapat mellett döntöttem. De ettől függetlenül is azt láttam, hogy jól működik a klub, a tavalyi szezonban megszerzett történelmi bajnoki cím magáért beszél, illetve korábban kapusként megfordultam a futsalban is, ami szintén egy fontos szempont volt.

Miként kell elképzelni egy edzést, pontosan milyen feladatot látsz el?

- Ami a legfontosabb, hogy Juannal mindent közösen csinálunk és segítjük egymás munkáját. Ami a feladatomat illeti, meglehetősen összetett. Erőnléti edző is vagyok, tehát a fizikális felkészítésben is részt veszek, külön a kapusokkal is foglalkozom, emellett pedig ahogy már korábban említettem, a vezetőedző munkáját segítem asszisztensedzőként. Örülök, hogy belecsöppentem a csapat életébe, és igyekszem a lehető legjobb tudásom szerint segíteni a Haladást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +17 21
2. DEAC 8 +17 16
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +7 13
4. Futsal Veszprém 7 +7 13
5. SG Kecskeméti Futsal 7 +4 13
6. Aramis SE 7 -3 12
7. Nyírgyulaj KSE 8 -6 6
8. TFSE-Bestrong 6 -12 6
9. Újpest FC-220VOLT 7 -13 6
10. Kistarcsa Futsal 7 -18 0
Go to top