Leandro Pelegrino Rezala São Paulóból érkezik Szombathelyre. A 28 éves rutinos játékos 2017-ben ezüstérmes volt a brazil nemzeti bajnokságban.

Leandro Pelegrino Rezala kisgyermekként kezdett el futsalozni, 16 éves kora óta pedig már profi játékosként szerepelt hazájában, ahol azóta több klubbal is szép eredményeket ért el. 2017-ben bajnoki ezüstérmet szerzett az Assoeva Futsal csapatával.

Juanra Calvo, vezetőedző: „Leonardo tapasztalt játékos, aki védőként és szélsőként is jól megállja a helyét. Jobb és bal lábát is remekül használja, ezt a játék irányításában jól ki fogjuk tudni használni. Szerintem sokat segíthet a csapatnak, és remélem hamarosan a legjobb formáját láthatjuk”

Pálmay Tamás, szakágvezető: „Milos Simic műtétje miatt fél évre érkezik hozzánk Leandro. Rutinos, kétlábas játékos, akitől a csapat stabilitását várjuk”

Leandro Pelegrino Rezala: „Egy új kihívást jelent a karrieremben az itteni erős bajnokság. Rendkívül boldog vagyok, hogy a Haladás VSE csapatában lesz lehetőségem játszani, és segíthetem a csapatot céljaink elérésében. Hajrá, Hali!”

 

Sok sikert a Haliban, Leandro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Futsal NB I. Felső-ház tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +10 25
2. Futsal Veszprém 6 +9 11
3. DEAC 7 -6 11
4. MVFC Berettyóújfalu 6 -1 11
5. Újpest FC-220VOLT 7 -12 4
Go to top