A magyar férfi futsal „A” válogatott háromnapos felmérést tart Telkiben szeptember 21. és 23. között. Csapatunkból Alasztics Marcell, Vas Ádám, Dávid Richárd, Nagy Kevin, Hajmási Milán és Sipos Gergőt kapott meghívót. A 23 éves Sipos Gergő első alkalommal vesz részt a felnőtt keret felmérésén.

Felnőtt futsalcsapatunk 4-3-as győzelemmel szerzett újabb 3 pontot az UEFA Futsal Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójában. A javarészt portugál játékosokból álló luxemburgi FC Differdange együttese elleni párharcon Dróth Zoltán duplázott, mellette pedig Vas Ádám, valamint Dávid Richárd is feliratkozott a nemzetközi sorozat Haladás-góllövőlistájára.

Együttesünk telt ház előtt aratott 3-0-ás győzelmet a Nyírgyulaj felett az idény első hazai mérkőzésén. A gólgyártást csapatkapitányunk, Dróth Zoltán kezdte, melyet Vas Ádám duplája követett a Haladás Sportkomplexumban.

Csapatunk a Magyar Kupa-címvédő Veszprém Futsal együtteséhez látogatott a Férfi Futsal NB I. első fordulójában. Hatalmas küzdelemben, gólgazdag mérkőzésen szenvedtünk 6-5-ös vereséget.

Október 27. és 30. között Máltán folytatjuk az UEFA Bajnokok Ligáját. A négycsapatos minitornát a lengyel Record Bielsko-Biała ellen kezdjük.

Augusztus 13-án, 18 óra 30 perckor a Veszprém vendégeként kezdi meg szereplését bajnoki címvédő futsalcsapatunk a 2021/2022-es szezonban. A közelgő nyitány apropóján tartunk egy kis ellenfélmustrát, illetve összefoglaljuk a legfontosabb változásokat a bajnokságban.

Forrás: UEFA.com

Forrás: UEFA.com

Felnőtt futsalcsapatunk a BL-selejtezőkörében hibátlan teljesítménnyel lett csoportelső, így a sorozat főtábláján folytatja szereplését. A főtáblán ismét négycsapatos minitornákon dől el a továbbjutás sorsa október 26-31. között. Hogy csapatunkat melyik csoportba sorsolják, és mely együttesek lesznek ellenfeleink, azt az augusztus 30-án, 16 órakor kezdődő sorsoláson tudjuk meg.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetőedzőnknek, Juanra Calvonak ítélte az NB I. legjobb edzője elismerést, míg fiatal tehetségünk, Nagy Kevin lett a 2020-2021-es idény felfedezettje.

Együttesünk nagyszerű csapatjátékkal a házigazda KF Tiranát is legyőzte, így százszázalékos mérleggel jutott az UEFA Futsal Bajnokok Ligája legjobb 32 csapata közé. Csapatkapitányunk, Dróth Zoltán, valamint Henrique Diniz ismét betalált; fiatal tehetségünk, Nagy Kevin pedig első gólját szerezte a nemzetközi sorozatban.

Bajnoki címvédő futsalcsapatunk játékosai Dróth Zoltánt választották meg a csapat kapitányának. Helyettesei Milos Simics, Alasztics Marcell és Vas Ádám lettek.

Egyhetes közös edzőtáborban vesz részt augusztus utolsó napjaiban a magyar férfi futsal „A” és U19 válogatott Budapesten. A felnőtt keretbe Alasztics Marcell, Vas Ádám, Dávid Richárd és Nagy Kevin kapott meghívót. A korosztályos csapattal Kovács Máté, Gerencsér Antal, Vatamaniuc-Bartha Dávid és Szalmás Zoltán tréningezik.

Az utolsó felkészülési mérkőzésünkre az újonc TFSE-BeStrong vendégeként, Budapestre látogattunk. A 2x25 perces találkozón meggyőző, 8-2-es győzelmet arattunk, Henrique Diniz mesterhármast lőtt, míg Gyimesi Máté három büntetőt is hárított.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Járványügyi intézkedések

Alapszakasz tabella

Pos Team Pl SD Pts
1. DEAC 4 +10 9
2. Futsal Veszprém 4 +6 7
3. SG Kecskeméti Futsal 4 +1 7
4. Haladás VSE 3 +3 6
5. MVFC Berettyóújfalu 3 +1 6
6. Nyírgyulaj KSE 3 -2 3
7. Aramis SE 2 -3 3
8. TFSE-Bestrong 3 -5 3
9. Újpest FC-220VOLT 3 -7 3
10. Kistarcsa Futsal 3 -4 0
Go to top