Utánpótláskorú futsalosaink számára is folytatódtak a bajnokság küzdelmei. A derekas helytállás ellenére U20-as csapatunk 6-1-es, míg U17-es együttesünk 12-5-ös vereséget szenvedett az Aramis otthonában. A Vidák Balázs vezette U15-ös korosztály mindkét mérkőzését megnyerte a megyei bajnokságban, az U13-as fiúk pedig egy győzelemmel és három vereséggel zárták az aktuális fordulót.

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-20 NYUGATI CSOPORT 19. FORDULÓ

ARAMIS SE – HALADÁS VSE 6-1 (2-1)

ARAMIS SE: Molnár Gábor – Lux Bence, Csóri László, Pap Zsombor, Bélavári Botond, Szücs Barna, Gáspár Máté, Korompay Ábel, Szente Bence, Kis Tamás, Pap Bulcsú, Berkes Gábor

Vezetőedző: Szente Tamás

HALADÁS VSE: Németh Krisztián – Horváth Zénó, Knizs Olivér, Horváth Félix, Puhr Bálint, Soronics Gergő, Kiss Patrik, Kárász Noel, Francsics Flórián, Kovács Máté

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Lux Bence 2 (2’, 31’), Korompay Ábel (11’), Csóri László (27’), Pap Zsombor (29’), Szücs Barna (38’), ill. Kiss Patrik (5’)

Az év első találkozója a listavezető, hibátlan mérleggel rendelkező Aramis otthonában várt U20-as fiataljainkra. A hazaiak megmutatták, hogy nem érdemtelenül vezetik a tabellát, egy szabadrúgást követően már a 2. percben előnybe kerültek (1-0). Erre nem sokkal később Kiss Patrik révén válaszoltunk (1-1), de a félidő derekán egy megpattanó lövésnek köszönhetően ismét a budaörsiek szerezték meg a vezetést (2-1). A játékrész hátralévő részében mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, újabb gól azonban már nem esett, 2-1-es állásról várták a folytatást a felek. A szünet után is nagy küzdelem jellemezte az összecsapást, mi főként kontrákra rendezkedtünk be, míg ellenfelünk sok mozgással, gyors játékkal próbált veszélyes helyzeteket teremteni, és zavart okozni hátul. Ez a 27. percben ért góllá, így kétgólosra nőtt a hazaiak előnye (3-1). Ezt követően emberelőnyös játékra váltottunk, azonban egy könnyelműen eladott labdából a negyedik találatát is megszerezte az Aramis (4-1). Ez a gól már megfogta csapatunkat, ezt pedig a 31., valamint a 38. minutumban is kihasználta a házigazda, aki ezzel 6-1-es győzelmet aratott.

Sziffer András, vezetőedző: „Véletlenek nincsenek. Eddig háromszor találkoztunk az Aramis csapatával, a mérleg pedig 3-0 az ő javukra. Az előző két összecsapáshoz hasonlóan ez sem volt egy könnyű mérkőzés számukra, de a minőségi különbség, valamint a bővebb, mélyebb keret ezúttal is megmutatkozott az eredményben. A jobb csapat nyert, csak megnehezíteni tudtuk a budaörsiek dolgát, ami most ennyire volt elég”

 

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-17 NYUGATI CSOPORT 19. FORDULÓ

ARAMIS SE – HALADÁS VSE 12-5 (5-2)

ARAMIS SE: Bukodi Márk – Ritter Gergely, Mersich Dávid, Pintér Ákos, Erdősi Soma, Prievara Domonkos, Bán Gergő, Korponai Bence, Laudán Csongor, Kristóf Márk, Galántai Tamás, Borzók Máté, Bende Tihamér, Farsang Dániel

Vezetőedző: Szente Tamás

HALADÁS VSE: Győrfy Balázs – Körmendy Gábor, Szalóki-Varsányi Bendegúz, Novák Dániel, Vincze Bálint, Kiss Márton, Varga Bence

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Kristóf Márk 4 (8’, 16’, 22’, 23), Ritter Gergely (10’), Galántai Tamás 2 (13’, 28’), Korponai Bence 2 (16’, 32’), Bán Gergő (30’), Laudán Csongor (39’), Pintér Ákos (40’), ill. Vincze Bálint 3 (11’, 16’, 32’), Kiss Márton (28’), Körmendy Gábor (30’)

Nem vártuk jó előjelekkel a mérkőzést, ugyanis betegség, karanténkötelezettségek, valamint sérülések miatt csupán hat mezőnyjátékos állt Sziffer András rendelkezésére. Nagyot küzdöttünk, az első félidőben úgy ahogy tartani is tudtuk a lépést a jó játékerőt képviselő, kétszer annyi játékost felvonultató hazaiak ellen. A ránk nehezedő nyomás ellenére Vincze Bálint révén két alkalommal is sikerült bevennünk ellenfelünk kapuját, ami a látottak alapján hatalmas bravúr volt, igaz, így is 5-2 állt az eredményjelző táblán húsz percnyi játék után. A fordulást követően hasonló forgatókönyv szerint zajlott a találkozó. A folyamatos sorcserék miatt nem voltunk könnyű helyzetben, a fölény pedig gólokban is megmutatkozott egyre inkább elfáradó együttesünkkel szemben. Rengeteg energiánkat felemésztette a védekezés, ennek dacára sikerült újabb három találatot szereznünk, és valamelyest kozmetikázni az eredményen. Először Kiss Márton volt eredményes a 28. percben, nem sokkal később Körmendy Gábor köszönt be átlövésből, a 32. minutumban pedig Vincze Bálint szerezte meg csapatunk ötödik, saját maga harmadik gólját. Sajnos ezekre is volt válasza a hazaiaknak, az összecsapás végül 12-5-ös hazai győzelemmel zárult.

Sziffer András, vezetőedző: „A vereség ellenére hatalmas gratuláció jár minden játékosnak, mert az utolsó percig óriásit harcoltak, egy pillanatig sem adták fel a mérkőzést. Mindezek mellett szépségdíjas gólokat is szereztünk a jó játékerőt képviselő Aramis ellen”

 

U15

U15-ös fiataljaink számára is folytatódtak a bajnoki küzdelmek. „A” csapatunk a Répcelakot látta vendégül, míg „B” együttesünk a Söptével nézett farkasszemet a Haladás Sportcsarnokban.

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-15 6. FORDULÓ

HALADÁS VSE U-15 „A” – RÉPCELAKI SE-SPORT 36 7-1 (5-0)

HALADÁS VSE U-15 „A”: Rosta Dániel – Vámos Dániel, Tóth-Szatmári Zétény, Nagy Barnabás, Horváth Mátyás, Jakab Nándor, Németh Barnabás, Mikos Máté

Edző: Vidák Balázs

Gólszerzők: Tóth-Szatmári Zétény 3 (1’, 17’, 18’), Horváth Mátyás (8’), Mikos Máté (20’), Nagy Barnabás 2 (25’, 37’)

Vidák Balázs, vezetőedző: „Az első játékrészben jól játszottunk, megérdemelten vezettünk magabiztosan. A második félidőben viszont alábbhagyott a figyelmünk, az előny tudatában megnyugodtunk és nem koncentráltunk kellően. Ennek ellenére a győzelmünk nem forgott veszélyben”

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-15 6. FORDULÓ

SÖPTE SPORT EGYESÜLET – HALADÁS VSE „B’ 2-5 (1-4)

HALADÁS VSE „B”: Bognár Botond – Alapi Attila, Ávár Dominik, Farkas Balázs, Bozzay Márton, Végh Márk, Eliot Uzoni, Fűzy Marcell

Edző: Vidák Balázs

Gólszerzők: Eliot Uzoni 3 (6’, 16’, 35’), Alapi Attila (8’), Farkas Balázs (14’)

Vidák Balázs, vezetőedző: „Gratulálok a srácoknak, nagyon jó teljesítményt nyújtottak támadásban és védekezésben egyaránt. A játék minden elemében ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést”

 

U13

U13-as korosztályunk „B” gárdája számára a december 4-ről elhalasztott első fordulóval folytatódott a pontvadászat, a helyszín pedig a Haladás Sportkomplexum volt. Vidák Balázs tanítványai négy mérkőzést játszottak, sorrendben a VAFA, a Kőszeg, a Lukácsháza, valamint a Foci FC csapatai ellen.

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-13 B CSOPORT 1. FORDULÓ

Edző: Vidák Balázs, Hajmási Milán

VASI FOCI AKADÉMIA – HALADÁS VSE „B” 0-1 (0-0)

Gólszerző: Kovács Marcell (28’)

HALADÁS VSE „B” – KŐSZEGI LÓRÁNT FC „A” 2-4 (1-3)

Gólszerzők: Kovács Marcell (2’), Paukovits Márton (25’)

HALADÁS VSE „B” – SCHOTT LUKÁCSHÁZA SE 4-5 (3-1)

Gólszerzők: Kovács Marcell 3 (4’, 6’, 14’), Horváth Noel (27’)

FOCI FUTBALL CLUB HOSE SE – HALADÁS VSE „B” 3-1 (2-1)

Gólszerző: Hérics Botond

A mieink kerete: Horváth Áron, Horváth Ákos, Kovács Marcell, Hérics Botond, Kovács Gergő, Paukovits Márton, Imre Patrik, Kajcsos Dániel, Horváth Noel, Horváth Dávid   Vezetőedző: Vidák Balázs

Vidák Balázs, vezetőedző: „Gratulálok a fiúknak, az egész tornán jól játszottak, emellett pedig rengeteg olyan dolgot láttunk viszont, amelyeket az edzéseken gyakoroltunk. Ez sajnos ezúttal csak három pontra futotta, de biztos vagyok benne, hogy sok szép sikert, győzelmet érünk még el”

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top