Eseménydúsan teltek december első napjai utánpótlásfutsalosaink számára. U20-as együttesünk egy rendkívül szoros, fordulatos mérkőzésen szenvedett vereséget a Szilágyi Futsal otthonában, míg U17-es gárdánk 5-1-re maradt alul a Veszprémben. A Vas megyei bajnokságban mindkét U15-ös csapatunk vereséggel folytatta szereplését, a most rajtoló U13-asok viszont négyből három mérkőzést nyertek meg az első forduló tornáján.

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-20 NYUGATI CSOPORT 11. FORDULÓ

SZILÁGYI FUTSAL – HALADÁS VSE 4-3 (2-2)

Haladás VSE: Soronics Gergő – Kiss Patrik, Knizs Olivér, Puhr Bálint, Horváth Félix, Kárász Noel, Sodics Ádám, Dobos Dávid

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Sodics Ádám (14’), Puhr Bálint 2 (20’, 22’)

U20-as együttesünk Veszprémbe látogatott a bajnokság 11. fordulójában. Nagyiramú csata folyt az első percektől, a vezetést a 12. percben a hazaiak szerezték meg (1-0), mi pedig két minutum elteltével Sodics Ádám révén egyenlítettünk (1-1). Kiegyenlített volt a játék képe, kemény védekezés és nagy helyzetek jellemezték mindkét oldalon. A félidei, 2-2-es eredmény ugyancsak egy gyors gólváltásnak köszönhetően alakult ki, a bakonyiak 18. percben szerzett góljára Puhr Bálint tudott válaszolni. A második játékrész újabb Puhr Bálint-találattal kezdődött, amivel már mi kerültünk lépéselőnybe (2-3). A küzdelem nem hagyott alább, a hazaiak a 27. percben egalizáltak (3-3), majd három minutummal később már ismét ők vezettek (4-3). A hátralévő időben hiába mentünk előre, és váltottunk emberelőnyös játékra, az utolsó másodpercekben az üres kaput is elvétetettük, mivel már a Szilágyi sem talált be, így egygólos vereséget szenvedtünk.

Sziffer András, vezetőedző: „Remek mérkőzésen szenvedtünk vereséget egy olyan csapattól, ahol több olyan játékos is van, aki már a Veszprém NB I.-es együttesében is lehetőséget kapott. A játék képe alapján nem érdemeltük meg, hogy pont nélkül távozzunk, igazi csapatként játszottunk, amihez gratulálok a játékosoknak”

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-17 NYUGATI CSOPORT 11. FORDULÓ

SZILÁGYI FUTSAL – HALADÁS VSE 5-1 (1-1)

Haladás VSE: Győrfy Balázs – Vincze Bálint, Novák Dániel, Vajda Dávid, Körmendy Gábor, Horváth Máté, Varga Bence, Szalóki-Varsányi Bendegúz

Edző: Sziffer András

Gólszerző: Horváth Máté (9’)

A pontveszteség nélkül álló éllovas otthonában folytatódott U17-es együttesünk számára a bajnokság. A vezetést a veszprémiek szerezték meg a 8. percben (1-0), de Horváth Máté találatával villámgyorsan válaszolni tudtunk, 1-1 állt ekkor az eredményjelzőn. Az első játékrészben jól tartottuk magunkat, egyenrangú ellenfelei voltunk a Szilágyinak, és döntetlen állásról várhattuk a folytatást húsz perc játékot követően. A második félidőben sajnos egyre inkább elfogytunk, fölénk tudott kerekedni jobb játékerőt képviselő ellenfelünk. A hazai alakulat négy alkalommal is betalált a mérkőzés végéig, így 5-1-es győzelemmel érvényesítette a papírformát.

Sziffer András, vezetőedző: „Gratulálok a csapatnak, mert remekül helyt álltak a bajnokesélyes otthonában. Megvoltak a lehetőségeink, hogy szorosabb mérkőzést játsszunk, nagyot küzdöttünk, de ez most ennyire volt elég”

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-15 3. FORDULÓ

VAFA – HALADÁS VSE „B” 5-1 (2-0)

Haladás VSE „B”: Horváth Áron, Ávár Dominik, Alapi Attila, Farkas Balázs, Bognár Botond, Bognár Barnabás, Kajcsos Dániel

Edző: Vidák Balázs

Gólszerző: Alapi Attila (24’)

Vidák Balázs, vezetőedző: „Dekoncentráltan és fásultan játszottuk, nem azt láttam a pályán, amit előzetesen megbeszéltünk, így megérdemelt vereséget szenvedtünk”

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-15 3. FORDULÓ

TÁPLÁN SE – HALADÁS VSE U-15 „A” 3-1 (1-1)

Haladás VSE U-15 „A”: Thész Barnabás – Németh Barnabás, Horváth Mátyás, Nagy Barnabás, Vámos Dániel, Rosta Dániel, Jakab Nándor, Molnár Ákos

Edző: Vidák Balázs

Gólszerző: Vámos Dániel (2’)

Vidák Balázs, vezetőedző: „A vereség ellenére gratulálok a fiúknak! Végig harcoltak, azonban az ellenfél jobban használta ki a helyzeteit, így megnyerte a találkozót”

U13-as korosztályunk „A” csapata számára is megkezdődtek a Vas megyei bajnokság küzdelmei, ebben a korosztályban tornarendszerben zajlanak a küzdelmek. Az első fordulóra a Haladás Sportkomplexumban került sor, a mieink pedig a négy mérkőzésükből háromszor is győztesen hagyták el a pályát. Egyetlen vereségünket is nagy csatában szenvedtük el, az utolsó másodpercben esett ellenfelünk győztes találata. Vidák Balázs keretét Thész Barnabás, Kovács Olivér, Mikos Máté, Dömötör József, Horváth Balázs, Kovács Olivér, Rajtosics Hunor, Abért Armand, valamint Molnár Ákos alkották.

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-13 „C” CSOPORT 1. FORDULÓ

SÖPTE SE – HALADÁS VSE „A” 1-6 (0-4)

Gólszerzők: Rajtosics Hunor (7’), Molnár Ákos (11’), Kovács Olivér 2 (13’, 29’), Abért Armand (14’), Horváth Balázs (26’)

KŐSZEGI LÓRÁNT FC „B” – HALADÁS VSE „A” 2-5 (1-3)

Gólszerzők: Mikos Máté 2 (5’, 21’), Rajtosics Hunor 2 (14’, 15’), Kovács Olivér (18’)

HALADÁS VSE „A” – TÁPLÁNI KSK 1-2 (1-1)

Gólszerző: Molnár Ákos (5’)

 

HALADÁS VSE „A” – CELLDÖMÖLKI VSE „B” 4-2 (1-0)

Gólszerző: Rajtosics Hunor 4 (11’, 19’, 23’, 25’)

Vidák Balázs, vezetőedző: „Gratulálok a fiúknak a tornán nyújtott teljesítményükhöz! Végig koncentráltan, gólra törően, harcosan és az edzői utasításokat maximálisan betartva játszottak”

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top