Hazai környezetben fogadták az Aramis gárdáit fiatal futsalosaink. U20-as együttesünk nagy küzdelemben szenvedett 8-4-es vereséget a listavezető Aramis ellen, míg U17-es csapatunk fölényes, 7-2-es győzelemnek örülhetett, melyből Kiss Patrik nevéhez három találat is fűződik. Az U15-ös Vas megyei bajnokságban „A” csapatunk 2-1-re maradt alul a Celldömölkkel szemben, „B” gárdánk pedig a Kőszegtől szenvedett vereséget.

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-20 NYUGATI CSOPORT 10. FORDULÓ

HALADÁS VSE – ARAMIS SE 4-8 (2-6)

HALADÁS VSE: Németh Krisztián – Knizs Olivér, Horváth Zénó, Volner Bence, Kiss Patrik, Sodics Ádám, Horváth Félix, Puhr Bálint, Kovács Máté

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Kiss Patrik 3 (3’, 8’, 27’), Sodics Ádám (26’)

Az eddig veretlen listavezető ellen folytatódott számunkra a bajnokság, az Aramis gárdája érkezett hozzánk. Jól kezdtük a mérkőzést, a 3. percben Kiss Patrik révén a vezetést is megszereztük (1-0). A bekapott gól felébresztette a vendégeket, magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, és bár fegyelmezetten védekeztünk, az 5. minutumban egyenlíteni tudtak a budaörsiek (1-1), ráadásul még ugyanebben a percben a vezetést is átvették (1-2). Lüktető, jó iramú játék folyt a pályán, igazi adok-kapok alakult ki: előbb az Aramis kétgólosra növelte előnyét (1-3), Kiss Patrik révén azonban válaszolni tudtunk, 2-3-ra módosult ezzel az eredmény. A szünetig hasonló mederben folyt a találkozó: a kapuk felváltva forogtak veszélyben, viszont a Pest megyeiek berúgták a helyzeteiket, mi pedig kihagytuk azokat, húsz percnyi játék után 2-6 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben érződött, hogy milyen kvalitású játékosok alkotják ellenfelünk keretét, két perc alatt két újabb gólt kaptunk, tovább duzzadt ezzel a vendégek előnye (2-8). Átálltunk öt a négy elleni játékra, amikor lehetőségünk adódott rá, de a vendégek türelmesen védekeztek, mi csak veszélyeztetni tudtunk, majd egy remek akciógólból Sodics Ádám talált be a 26. percben (3-8). Egy perc sem telt el, amikor Kiss Patrik harmadszor is betalált, négy gólra zárkóztunk (4-8). A hátralévő időben kellemetlenül letámadtunk, emberfölényes játékunk bár nem ízlett ellenfelünknek, nem tudtunk gólra váltani, mert a befejezéseknél, utolsó passzoknál hiányzott a koncentráció. Az eredmény már nem változott, 8-4-re nyert az Aramis.

Sziffer András, vezetőedző: „Az eredmény nem tükrözi a játék képét, mert a kialakított helyzeteink alapján nem érdemeltünk volna vereséget. Egyenrangú felei voltunk a bajnokságot vezető Aramisnak, de hibáinkból könnyű gólokat adtunk ellenfelünknek, így viszont nem lehet mérkőzést nyerni”

 

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-17 NYUGATI CSOPORT 10. FORDULÓ

HALADÁS VSE – ARAMIS SE 7-2 (4-1)

HALADÁS VSE: Győrfy Balázs – Vincze Bálint, Körmendy Gábor, Vajda Dávid, Novák Dániel, Horváth Máté, Kozák László, Horváth Dominik, Varga Bence

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Vincze Bálint (5’), Mersich Dávid (9’, öngól), Körmendy Gábor 2 (10’, 13’), Novák Dániel 2 (24’, 31’), Horváth Máté (40’)

Az első félidő elejétől kezdve az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, sok birtokoltuk a labdát és védekezésben, támadásban is remekül tettük a dolgunkat. Vincze Bálint révén az 5. percben gólra is váltottuk fölényünket (1-0), amire ugyan válaszolni tudott riválisunk (1-1), ám egy öngóllal, valamint egy gyors Körmendy Gábor-duplával hamar háromgólos vezetésre tettünk szert (4-1). A vendégek játékában nem igazán volt átütőerő, dominálni tudtunk, amikor pedig arra volt szükség, Győrfy Balázs kiválóan avatkozott játékba. A szünetig már nem esett újabb gól, húsz percnyi játék után 4-1 állt az eredményjelzőn. A pihenőt követően sem lassítottunk, a 24. percben Novák Dániel is feliratkozott a gólszerzők közé (5-1), három minutummal később szépített az Aramis (5-2). Ez azonban nem zavart meg minket, játszottuk tovább a saját játékunkat, magas hőfokon pörögtünk, ennek pedig újabb Novák Dániel-találat lett az eredménye a 31. percben (6-1). A megnyugtató előny tudatában az emberelőnyös játékot is tudtuk gyakorolni, még nagyobb nyomást helyezve ezzel ellenfelünkre. Az utolsó percre is maradt még egy Hali-gól, Horváth Máté találatával alakult ki a 7-2-es végeredmény.

Sziffer András, vezetőedző: „Maradéktalanul elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, minden mutatóban felül tudtuk múlni az Aramist. Külön öröm, hogy mindenki fegyelmezetten, maximális odaadással tette a dolgát, és igazi csapatként sikerült magabiztos, megérdemelt győzelmet aratnunk.

 

A Vas megyei bajnokságban mindkét együttesünk pályára lépett. „A” csapatunk Celldömölkön vendégszerepelt, míg „B” gárdánk a Kőszeget fogadta.

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-15 2. FORDULÓ

CVSE-VULKÁNFÜRDŐ – HALADÁS VSE U-15 „A” 2-1 (1-1)

HALADÁS VSE U-15 „A”: Rosta Dániel – Németh Barnabás, Vámos Dániel, Nagy Barnabás, Horváth Mátyás, Abért Armand, Horváth Balázs, Mikos Máté

Edző: Vidák Balázs

Gólszerző: Horváth Mátyás (5’)

Vidák Balázs: „Sajnos ez nem a mi napunk volt, mind támadásban, mind védekezésben tudásuk alatt játszottak a srácok, de a következő fordulóban már lehet isjavítani”

 

VAS MEGYEI FIÚ FUTSAL U-15 2. FORDULÓ

HALADÁS VSE U-15 „B” – KŐSZEGI LÓRÁNT FC 0-5 (0-2)

HALADÁS VSE U-15 „B”: Bognár Botond – Farkas Balázs, Ávár Dominik, Végh Márk, Uzoni Eliot, Bognár Barnabás, Alapi Attila, Dömötör József, Kajcsos Dániel

Edző: Vidák Balázs

Vidák Balázs: „Az első félidei játékkal elégedett voltam, arra lehet építeni. A folytatásban sajnos már rengeteg hibával játszottunk, amit ellenfelünk könyörtelenül ki is használt”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top