U20-as, valamint U17-es futsalosaink is fontos győzelmet arattak a bajnokság 6. fordulójában. Előbbi korosztályunk 3-2-re diadalmaskodott, míg utóbbi 4-1-re múlta felül a Hidegkúti SC gárdáját.

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-20 NYUGATI CSOPORT 6. FORDULÓ

HALADÁS VSE – HIDEGKÚTI SC 3-2 (3-1)

Haladás VSE: Soronics Gergő – Horváth Félix, Horváth Zénó, Kovács Máté, Puhr Bálint, Németh Krisztián, Sodics Ádám, Kárász Noel, Francsics Flórián, Lökkös Gergő, Dobos Dávid

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Sodics Ádám (9’), Kárász Noel (10’), Horváth Zénó (10’)

U20-as csapatunk a Hidegkút SC csapatát fogadta a Haladás Sportkomplexumban. Az első gólunkra a 9. percig kellett várni, Sodics Ádám bombájával szereztük meg a vezetést (1-0), vendégeink erre egy pontrúgást követően villámgyorsan tudtak válaszolni (1-1). Nem tört meg bennünket a bekapott találat, sőt kétszer is sikeresek voltunk még ugyanebben a percben: előbb Kárász Noel köszönt be (2-1), majd Horváth Zénó is eredményes tudott lenni (3-1). A folytatásban érezhetően magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Hidegkút, viszont jól tettük a dolgunkat védekezésben, így a szünetig már nem változott az eredmény. A fordulás után is oda tudtunk érni ellenfelünk kapuja elé, több lehetőséget is kidolgoztunk, a befejezéseknél azonban a kapkodásnak is köszönhetően rendre hibáztunk. A vendégek mentek előre, megpróbálták kihasználni megingásainkat, emberfölényes játékot is alkalmazva, ebből pedig a 36. percben 3-2-re módosították az eredményt. A vége izgalmas lett, de hősies védekezésünknek köszönhetően megőriztük előnyünket, ez pedig az idényben az első győzelmünket jelentette.

Sziffer András, vezetőedző: „Voltak hiányzóink, ám ez sem lehet mentség a második félidei halovány teljesítményünkre. Az első játékrészben minden rendben volt, viszont a fordulás után, amikor nyomás alatt kellet játszanunk, csődöt mondtunk. A mérkőzés végén a szerencse is mellénk állt, végül mi hagytuk el győztesen a pályát, gratulálok a csapatnak”

 

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-17 NYUGATI CSOPORT 6. FORDULÓ

HALADÁS VSE – HIDEGKÚTI SC 4-1 (2-1)

Haladás VSE: Vincze Bálint – Körmendy Gábor, Novák Dániel, Vajda Dávid, Horváth Máté, Böröcz Marcell, Kiss Márton, Varga Bence, Grabarics Levente, Szalóki-Varsányi Bendegúz

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Szalóki-Varsányi Bendegúz (8’), Novák Dániel (17’), Körmendy Gábor (23’), Böröcz Marcell (30’)

U17-es gárdánkra is a Hidegkút elleni mérkőzés várt a bajnokság 6. fordulójában. Meglehetősen idegesen kezdtük a találkozót, ez pedig a játék képére is rányomta a bélyegét. Hiába játszottunk jobban riválisunknál, sok volt a hiba és a pontatlanság. A 8. percben aztán megtört a jég, Szalóki-Varsányi Bendegúz révén sikerült megszereznünk a vezetést. Azonban mindössze egy perce voltunk előnyben, amikor egyenlíteni tudtak a vendégek (1-1). Kellemetlen stílusban játszott a Hidegkút, nem igazán találtuk rajtuk a fogást, majd a 17. percben újra mi kerültünk lépéselőnybe: egy kijátszott akciót követően Novák Dániel talált be (2-1). A játékrészben újabb gól már nem esett, 2-1-es állásról várhattuk a folytatást. A második húsz percet már jobban kezdtük, mint az elsőt, ez helyzetekben is megmutatkozott, és a 23. percben Körmendy Gábor szép találatával tovább növeltük a különbséget (3-1). Ezt követően felváltva forogtak veszélyben a kapuk, mindkét kapusnak résen kellett lennie. A vendégek feltolták a védekezésüket, nagyobb területek maradtak mögöttük, ez pedig lehetőséget biztosított számunkra gyors ellentámadások vezetésére. A félidő derekán aztán újabb találatnak örülhettünk: Böröcz Marcell vette be a kaput, ezzel pedig már 4-1 állt az eredményjelzőn. A hátralévő időben is adódtak még helyzetek, az állás viszont már nem változott, a 4-1-es sikernek köszönhetően pedig első hazai győzelmünket könyvelhettük el.

Sziffer András, vezetőedző: „Nem játszottunk látványos mérkőzést, mert sokat hibáztunk, ám az akarat, valamint a helyenkénti jó játék elég volt a győzelemhez, amihez gratulálok a fiúknak”

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top