U20-as és U17-es csapatunk is alulmaradt a Szilágyi Futsal gárdájával szemben. Előbbi korosztályunk kiélezett mérkőzésen szenvedett 4-5-ös vereséget, az U17-esek egy félidőn keresztül tartották a lépést, ám a vége 7-2 lett a veszprémieknek.

A 2. forduló elhalasztott mérkőzését pótolták fiataljaink, a Szilágyi együttesét fogadták a Haladás Sportkomplexumban. Gyors gólváltással kezdődött a találkozó, a 3. percben ellenfelünk találatára Puhr Bálint tudott villámgyorsan válaszolni (1-1). Az adok-kapok után a vendégek akarata érvényesült: a 9. percben megszerezték a vezetést (1-2), majd nem sokkal később már 1-3 állt az eredményjelzőn. Mennünk kellett az eredmény után, ami sok energiánkat felemésztette, a játékrész végéhez közeledve azonban sikerült szépítenünk, a 17. percben Horváth Félix vette be a bakonyiak kapuját (2-3), mely egyben a félidei eredményt is jelentette. A folytatásban hasonló mederben folyt az összecsapás: mi hiába alakítottunk ki nagy helyzeteket, nem tudtunk élni velük, ellenben a Szilágyival, akik a 24. percben ismét visszaállították a kétgólos különbséget (2-4). Továbbra is nekünk kellett kapaszkodni, és nagy erőfeszítéseket tenni, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe, a játékrész derekán Puhr Bálint újabb találatával sikerült is zárkózni (3-4). Sokáig nem örülhettünk, ugyanis egy perccel később ismét mi kezdhettünk közepet, a 30. percben 3-5-re módosította az állást ellenfelünk. Az újabb gólra ugyan mi is gyorsan tudtunk válaszolni, a 31. percben Horváth Zénó talált be (4-5), ám mivel a hátralévő percekben már nem esett több gól, egygólos vereséget szenvedtünk.

Sziffer András, vezetőedző: „Megvoltak a helyzeteink a győzelemhez, nem játszottunk rosszul, de amíg nem tesz bele mindenki száz százalékot a védekezésbe addig ez lesz a vége! Elengedhetetlenek azoknak a fogalmaknak a gyakorlása: mint az alázat, csapategység és akarat ahhoz, hogy előre tudjunk lépni a jövőben”.

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-20 NYUGATI CSOPORT 2. FORDULÓ

HALADÁS VSE – SZILÁGYI FUTSAL 4-5 (2-3)

Haladás VSE: Németh Krisztián, Knizs Olivér, Mézer Viktor, Horváth Félix, Puhr Bálint, Soronics Gergő, Kovács Máté, Dobos Dávid, Kárász Noel, Horváth Zénó, Sodics Ádám

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Puhr Bálint Péter 2, Horváth Félix, Horváth Zénó

  

Szintén a 2. fordulóból elmaradt mérkőzésen léptek pályára U17-eseink, a hibátlan mérleggel rendelkező Szilágyi Futsal együttese ellen a Haladás Sportcsarnokban. Kiegyenlített játékkal indult a találkozó, egyenrangú partnerei voltunk a vendégeknek, ám egy megingást kihasználva az 5. percben előnybe került a Szilágyi (0-1). Volt bennünk tartás, nem adtuk könnyen magunkat, Szalóki-Varsányi Bendegúz révén pedig a 12. minutumban az egyenlítés is összejött (1-1). A játékrész vége aztán megint csak nem alakult jól számunkra, ismét megszerezték a vezetést a vendégek, így 1-2-es állásról várhattuk a folytatást. Sajnos a második félidőben már nem tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel, a 28. percben pedig már kétgólos volt a Szilágyi előnye (1-3). Ez fordulópontnak bizonyult, megfogott bennünket az újabb bekapott gól, az utolsó tíz percre szétestünk. A 32., valamint a 33. percben is eredményesek tudtak lenni a veszprémiek (1-5), majd a hajrához közeledve még két alkalommal mattolták védelmünket (1-7). Az utolsó percben még sikerült kozmetikázni az eredményen, Novák Dániel talált be, így alakult ki a 2-7-es végeredmény.

Sziffer András, vezetőedző: „28 percig küzdöttünk, partiban voltunk egy remek játékerőt képviselő csapat ellen, a harmadik bekapott gól után azonban érthetetlen módon szétestünk, így pedig egy nagyarányú vereségbe szaladtunk bele. Rendeznünk kell a sorokat, mert ennél többre vagyunk képesek”.

FIÚ FUTSAL I. OSZTÁLY U-17 NYUGATI CSOPORT 2. FORDULÓ

HALADÁS VSE – SZILÁGYI FUTSAL 2-7 (1-2)

Haladás VSE: Horváth Máté – Vincze Bálint, Novák Dániel, Körmendy Gábor, Vajda Dávid, Varga Bence, Böröcz Marcell, Kiss Márton, Grabarics Levente, Szár Gábor, Szalóki-Varsányi Bendegúz

Edző: Sziffer András

Gólszerzők: Szalóky-Varsányi Bendegúz, Novák Dániel

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top