Fiataljainkkal kiegészített U20-as futsalcsapatunk az utolsó fordulóban magabiztos győzelmet aratott, így a 4. helyen végeztek a bajnokságban. U17-es gárdánk - szintén megfiatalított kerettel - vereséget szenvedett ezen a játéknapon, és a tabella 5. helyén zártak.

Az első osztályú U20-as korosztályos bajnokság nyugati csoportjának záró fordulójában hazai környezetben léphettek pályára fiataljaink. Az ellenfél a kiesőhelyen álló Újpest csapata volt, de ezúttal is javarészt 17 éves játékosaira számíthatott Sziffer András vezetőedző. Hogy mennyire komolyan vették sportolóink a találkozót jól mutatja, hogy már a második percben Mézer Viktor vette be a vendégek kapuját (1-0). Továbbra is támadásban maradt csapatunk és a játékrész közepére Mézer duplázta meg önmaga és csapatunk találatainak számát (2-0). Az Újpest próbált fogást találni együttesünkön, de hiába, mert védelmünk biztos lábakon állt, az ellenfél kapuja előtt pedig határozottan játszottunk. Puhr Bálint a 14. minutumban szerzett találatával már háromra növeltük a különbséget (3-0), amely a szünetig már nem változott. A térfélcsere után sem változott sokat a játék képe, a fővárosi gárda akcióit jól védekeztük le, majd először a 24. percben Kovács Máté (4-0), végül a hajrában Horváth Félix is feliratkozott a góllövőlistára (5-0). A 37. percben aztán megszületett vendégeink szépítő találata, ami egyben a végeredményt is jelentette (5-1). A találkozón végig csapatunk dominált és magabiztos teljesítménnyel koronázta meg a 2020/2021-es szezont, amelynek végén csupán kettő ponttal maradt le a dobogó alsó fokáról.

Sziffer András, vezetőedző: - Utolsó bajnoki mérkőzésünkön jól játszottunk, és szép gólokat szerezve arattunk magabiztos győzelmet. Dicséretet érdemel az U17-es játékosokkal tűzdelt együttesünk, mert végig fegyelmezetten, nagy akarással és eredményesen játszottak. Ezzel a győzelemmel sikerült a negyedik helyet megszereznünk a bajnokságban, amihez szívből gratulálok mindenkinek!

Haladás VSE U20 - Újpest FC-220VOLT U20 5-1 (3-0)

Gólszerzőink: Mézer Viktor (2., 9.), Puhr Bálint (14.), Kovács Máté (24.), Horváth Félix (34.)

 

U17-es csapatunk számára lényegében tét nélküli volt az Újpest ellen vívott szezonzáró mérkőzés, a fordulót megelőzően biztos volt, hogy együttesünk az ötödik helyen fejezi be a pontvadászatot. Vidák Balázs együttese is megfiatalodott a lila-fehérek elleni összecsapásra, a keretben több 14-15 éves futsalos kapott helyet, akiknek ez remek alkalom volt a tapasztalatszerzésre. Hiába volt ellenfelünk rutinosabb, jól kezdtük a találkozót és a 8. percben a 14 éves Szalóki-Varsányi Bendegúz villant és szerzett vezetést együttesünknek (1-0). A folytatásban védelmünk is szépen helytállt, csak az utolsó percekben hibáztunk, amelyet kíméletlenül használt ki a fővárosi együttes, és egygólos előnyre tett szert (1-2). Vidák Balázs a szünetben rendezte a sorokat, és a térfélcserét követően védelmünk újra jól működött, azonban a kapu előtt hiába dolgoztunk ki több helyzetet, ezeket nem sikerült értékesíteni. Az idő múlásával pedig egyre több hiba csúszott a játékunkba, amit az utolsó percben még egy góllal büntetett az Újpest, beállítva ezzel a végeredményt (1-3).

Vidák Balázs, vezetőedző: - Ezúttal is jól játszottunk mezőnyben, csak az ellenfel kapuja előtt voltunk bizonytalanok, egy góllal nem lehet mérkőzést nyerni! Ugyanakkor az egész éves teljesítményükhöz gratulálok a fiúknak, nagyszerű szezont produkáltak. Szép jövő előtt állnak, de ehhez rengeteg munka szükséges, szerencsére kiváló hozzáállásuk van ehhez!

Haladás VSE U17 - Újpest FC-220VOLT U17 1-3 (1-2)

Gólszerzőnk: Szalóki-Varsányi Bendegúz (8.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 8 +18 24
2. MVFC Berettyóújfalu 8 +2 21
3. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 8 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top