NB II.-es futsalcsapatunk 4-2-es győzelmet aratott a Sárvár otthonában, ezzel a sikerrel pedig továbbra is esélyünk lehet a felső-házba kerülni.

Másodosztályú futsalegyüttesünk a 4. helyen álló Sárvár otthonában lépett pályára a bajnokság 17. fordulójában. Remekül kezdtük a mérkőzést, fölényünk pedig a 4. percben góllá is érett, Vidák Balázs révén szereztük meg a vezetést (0-1). A házigazda kontrákra rendezkedett be, mi pedig továbbra is veszélyesen szövögettük támadásainkat, ráadásul hátul is nagyon stabilan álltunk a lábunkon. A félidő derekán egy labdavesztésünket követően egyenlíteni tudott a Sárvár (1-1), de fiataljaink továbbra is nagy elánnal, bátran játszottak. Több helyzetet is kialakítottunk, melyből a 13. percben Knizs Olivér szépségdíjas találatával visszavettük a vezetést (1-2), majd a félidő utolsó percében Kiss Patrik is beköszönt (1-3), így kétgólos előnnyel vonulhattunk pihenőre. A szünet után egy keményebb, sokkal kezdeményezőbb játékot felvállaló Sárvárral találtuk magunkat szemben, a 27. percben aztán faragni is tudtak hátrányukból (2-3). A folytatásban sem változott a játék képe, vasi riválisunk agresszív támadójátékára mi stabil védekezésből kialakított gyors átmenetekkel próbáltunk válaszolni. Sikeresen tettük mindezt, hiszen a 31. percben egy kontrából ismét két góllal vezettünk, egy keresztbelőtt labdánk a hazaiak játékosáról talált utat a kapuba (2-4). A hátralévő időben jól őriztük előnyünket, és mivel újabb találat már nem esett az összecsapáson, 4-2-es győzelmet arattunk a Sárvár Arénában. A következő játéknapon a 9. helyen álló PTE PEAC-B BUILD&TRADE gárdáját látjuk vendégül február 7-én, 19 óra 30 perces kezdettel.

Sziffer András vezetőedző: „Igazi csapatként, taktikus és jó játékkal sikerült begyűjtenünk ezt a nagyon fontos három pontot, amivel életben tartjuk az esélyünket a felső-házba jutásért. Mindenkinek gratulálok a mai teljesítményéhez, mert egy komoly játékerőt képviselő, jó formában lévő csapatot sikerült legyőznünk idegenben” 

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 17. FORDULÓ

SÁRVÁRI FUTSAL – HALADÁS VSE 2-4 (1-3)

SÁRVÁRI FUTSAL: Soós Benjámin – Tóth László, Manganelli Zsolt, Manganelli Attila, Kuti András, Nagy Csaba, Faiszt Péter, Lőrincz Dávid, Gyenese Ádám, Mézer Viktor, Fábián Kristóf, Kovács Adrián, Halmos Máté, Szakasics Balázs

HALADÁS VSE: Gyimesi Máté – Knizs Olivér, Kiss Patrik, Fehér Dániel, Vidák Balázs, Horváth Bendegúz, Dobos Dávid, Kárász Noel, Puhr Bálint, Horváth Félix, Kovács Máté, Horváth Zénó, Volner Bence, Sodics Ádám

Vezetőedző: Sziffer András

Gólszerzők: Manganelli Attila (10’), Tóth László (27’), ill. Vidák Balázs (4’), Knizs Olivér (13’), Kiss Patrik (20’), Mézer Viktor (31’, öngól)

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 7 +12 21
2. SG Kecskeméti Futsal 7 +6 20
3. MVFC Berettyóújfalu 7 +2 15
4. A Studio Nyíregyháza 7 -5 10
5. DEAC 7 -5 8
6. Futsal Veszprém 7 -10 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top