NB II.-es futsalcsapatunkat 8-1-re múlta felül az ELTE-BEAC gárdája a Haladás Sportkomplexumban, egyetlen találatunkat Szalmás Zoltán jegyezte a 11. percben.

A 13. fordulóban hazai összecsapás várt NB II.-es futsalegyüttesünkre, méghozzá az ELTE-BEAC ellenében. A mieink megerősített összeállítással, az NB I.-es csapatunkból Szalmás Zoltánnal, Gerencsér Antallal, Vatamaniuc-Bartha Dáviddal, valamint Kovács Mátéval a keretben várták a találkozót. Rosszul kezdtük a mérkőzést, az 1., valamint a 3. percben is betaláltak a fővárosiak, így villámgyorsan kétgólos előnyre tettek szert (0-2). Ez a sokkhatás meghatározta a mérkőzés további alakulását, futottunk az eredmény után, riválisunk pedig visszahúzódott a kapuja elé, várt a lehetőségekre, amikor pedig megszerezte a labdát, jöttek az ívelgetések. Támadtunk rendületlenül, helyzetekig is eljutottunk, azonban több alkalommal a kapufát találtuk el. Ami nekünk kimaradt, az a másikon bement, a játékrész derekán ismét betalált az ELTE, ezzel pedig már 0-3 állt az eredményjelzőn. Szalmás Zoltán révén egy perccel később szépítettünk (1-3), ám a folytatásban is hasonló mederben zajlott az összecsapás. Mi támadtunk, a helyzeteink kimaradtak, a fővárosiak pedig egy szögletvariációt követően a 16. percben visszaállították a háromgólos különbséget (1-4), ez az eredmény a szünetig már nem változott. Lendületesen kezdtük a második játékrészt, a vendégek kontrákra rendezkedtek be, és néha a szerencsének, valamint Kinics Bálint védéseinek köszönhetően tartani tudták előnyüket. Az idő nem nekünk dolgozott, átálltunk öt a négy elleni játékra, ez viszont nem úgy sült el, ahogy szerettük volna: nemhogy nem tudtunk visszajönni a meccsbe, de ellenfelünk szerzett két üres kapus találatot, a 29. percben 1-6 volt az állás. A támadásaink ezek után is biztatónak tűntek, a helyzetkihasználásunk viszont nem, így végül, amit mi nem rúgtunk be, azt az ELTE igen, még két góllal büntették hibáinkat, és 8-1-re nyerték meg a találkozót.

Sziffer András, vezetőedző: „Ha csak a lehetőségeinket nézzük, akár győzhettünk is volna, de amíg ennyi egyéni hibával és ilyen helyzetkihasználással játszunk, addig nem számíthatunk jó eredményre. A vendégek győzelme teljes mértékben megérdemelt, bár úgy gondolom, a különbség egy kicsit túlzó a mérkőzés képe alapján. Bízom benne, hogy ez most ébresztőt fújt a srácoknak, mert az eddig mutatott teljesítményünk egyértelműen kevés. Szeretném, ha már a következő mérkőzésen bizonyítanánk, hogy sokkal többet tudunk ennél”

FÉRFI FUTSAL NB II. NYUGATI CSOPORT 13. FORDULÓ

HALADÁS VSE II. – ELTE BEAC 1-8 (1-4)

HALADÁS VSE II.: Soronics Gergő – Knizs Olivér, Horváth Félix, Puhr Bálint, Vidák Balázs, Kiss Dániel, Kovács Máté, Szalmás Zoltán, Kiss Patrik, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Horváth Zénó, Gerencsér Antal

Edző: Sziffer András

ELTE-BEAC: Kinics Bálint – Spáth Henrik, Boros Roland, Szini László, Tarjáni Péter, Daradics Attila, Dunai András, Tóth Dávid, Horváth Barnabás

Gólszerzők: Szalmás Zoltán (11’), ill. Tarjáni Péter (1’), Boros Roland (3’), Szini László (10’), Spáth Henrik (16’), Tóth Dávid (27’), Dunai András 2 (29’, 29’), Horváth Barnabás (40’)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 9 +23 27
2. SG Kecskeméti Futsal 8 0 20
3. MVFC Berettyóújfalu 8 +8 18
4. A Studio Nyíregyháza 8 -5 14
5. DEAC 8 -5 8
6. Futsal Veszprém 9 -21 7

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top