Elhalasztott mérkőzésünket pótoltuk a másodosztályú futsalbajnokság első fordulójából a Szigetszentmiklós ellen. Alaposan megfiatalított kerettel kellett helytállnunk a korábban az NB I.-et is megjárt riválisunkkal szemben, aki végül magabiztosan, 9-3-ra nyerte meg a találkozót.

A felnőtt csapatunkhoz hasonlóan a másodosztályban érdekelt együttesünk számára is sűrű a menetrend. Sziffer András tanítványainak a hét elején még Újpesten kellett pályára lépniük, pénteken már a Haladás Sportkomplexumban bizonyíthattak, az NB II. Nyugati csoport felső-házi rájátszásának első fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A helyzetünket nehezítette, hogy a sérülések miatt a keret gerince hiányzott, így 16-17 éves fiataloknak kellett felvenni a fordulatszámot, az élvonalat is megjárt futsalossal szemben. Az első percektől a támadófocié volt a főszerep. Potyogtak a gólok rendesen, még öt minutum sem telt el, de az eredményjelzőn 1-2 állt, a Hali-gól szerzője Horváth Kristóf volt a 4. perceben. Ezután már a vendégek érvényesíteni tudták nagyobb rutinjukat és testi fölényüket, de a 12. percben még Kiss Patrik is bevette a Pest megyeiek kapuját, a szünetre azonban 2-6-os eredménnyel vonulhattunk. A térfélcserét követően már visszavettek a tempóból a csapatok, és ez a gólok számában is megmutatkozott. Knizs Olivér még a 38. percben szépített, de a derbit végül az esélyesebb Szigetszentmiklós nyerte meg.

Sziffer András, vezetőedző: - Azt kaptam a mérkőzéstől, amire számítottam. A legfontosabb, hogy végig komolyan kellett venni a vendégeknek a mérkőzést és a nagyon fiatal játékosaim ismét megtapasztalhatták, hogy milyen egy jó csapat ellen játszani az NB II. felső-házában. Ebből a későbbiekben sokat profitálhatnak!

Haladás VSE II. - KISÉP Futsal Szigetszentmiklós 3-9 (2-6)

Gólszerzőink: Horváth Kristóf (4.), Kiss Patrik (12.), Knizs Olivér (38.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Futsal NB I. Felső-ház

Pos Team Pl SD Pts
1. Haladás VSE 6 +11 18
2. SG Kecskeméti Futsal 6 +5 17
3. MVFC Berettyóújfalu 6 +3 15
4. A Studio Nyíregyháza 6 -4 10
5. Futsal Veszprém 6 -9 7
6. DEAC 6 -6 5

FUTSAL NB I. tabella

Pos Team Pts
1. Haladás VSE 63
2. MVFC Berettyóújfalu 48
3. Futsal Veszprém 45
4. SG Kecskeméti Futsal 44
5. A Studio Nyíregyháza 39
6. DEAC 30
7. Nyírbátori SC 28
8. Újpest FC-220VOLT 28
9. Aramis SE 26
10. PTE-PEAC 12
11. Maglódi TC 11
12. Magyar Futsal Akadémia 7
Go to top